Patikointimatkat

 

MatkaPaletin erikoisalaa ovat huolellisesti järjestetyt patikointimatkat, joihin liittyy opastuksen ja liikunnan ohella tutustumista erityisesti kohdemaan kulttuuriin ja luontoon sekä  vierailuja luostareihin, kirkkoihin, viinitiloille, arkeologisille kaivauksille, taiteilijoiden työpajoille tai muihin mielenkiintoisiin, matkan varrella vastaan tuleviin paikkoihin, unohtamatta tietenkään kulinaarisia nautintoja vuoristokylien tavernoissa.

Meidän matkoilla ei kuljeta otsa rypyssä ja kieli vyön alla matkakilometrejä laskien ja kellon perässä, vaan nautitaan luonnosta, äänistä, tuoksuista ja rauhallisesta tunnelmasta. Osallistumalla patikointimatkalle Kreikkaan, pääset karistamaan arjen askareet mielestäsi ja rentoutumaan liikunnallisen aktiviteetin parissa mukavassa samanhenkisessä seurassa. Eri matkoilla painotetaan eri teemoja ja vaikeusasteet vaihtelevat jonkin verran. Tutustu tarjontaamme tässä alla.

Kohdemaana on tällä hetkellä Kreikka ja siellä mm. Kreetan ja Santorinin saaret sekä mantereella Zagorohorian vuoristoalue.