top of page

Patikointimatkat 2023 

 

MatkaPaletin erikoisalaa ovat huolellisesti järjestetyt patikointimatkat, joihin liittyy opastuksen ja liikunnan ohella tutustumista erityisesti kohdemaan kulttuuriin ja luontoon sekä  vierailuja luostareihin, kirkkoihin, viinitiloille, arkeologisille kaivauksille, taiteilijoiden työpajoille tai muihin mielenkiintoisiin, matkan varrella vastaan tuleviin paikkoihin, unohtamatta tietenkään vieraanvaraisia paikallisia ihmisiä ja kulinaarisia nautintoja vuoristo- ja rantakylien tavernoissa.

Meidän matkoilla ei kuljeta otsa rypyssä ja kieli vyön alla kellon perässä matkakilometrejä laskien, vaan nautitaan luonnosta, äänistä, tuoksuista ja rauhallisesta tunnelmasta. Osallistumalla patikointimatkalle Kreikkaan, pääset karistamaan arjen askareet mielestäsi ja rentoutumaan liikunnallisen aktiviteetin parissa mukavassa samanhenkisessä seurassa. Patikointimatkoille osallistuminen edellyttää kuitenkin normaalia terveyttä ja peruskuntoa. Eri matkoilla painotetaan eri teemoja ja vaikeusasteet vaihtelevat jonkin verran.
Tutustu kevätkauden tarjontaamme tässä alla! Syksyn 2023 matkat päivittyvät myöhemmin.

Kohdemaana kaikilla patikointimatkoilla on Kreikka ja siellä etenkin Kreetan saari, jossa on tarjolla niin keväisin kuin syksyisin useita erilaisia ja eritasoisia patikointiviikkoja.  Kreetan lisäksi matkaamme myös Santorinin saarelle ja mantereella Pohjois-Kreikkaan, Zagorohorian vuoristoalueelle.
 

Joihinkin päiväohjelmiin voi tulla vielä muutoksia keväisen kukinnan, ryhmän kävelykunnon ja sääolosuhteiden vuoksi.

TÄYNNÄ_edited.png
TÄYNNÄ_edited.png
TÄYNNÄ_edited.png

 

UUTUUS

bottom of page