top of page

Hyvä tietää matkoista

 

 

MATKAOHJELMAT Esitteessä on esitelty vain perustiedot matkoista. Enemmän tietoa matkojen sisällöstä löydät näiltä nettisivuilta. Tarkennettu matkaviikon ohjelma kellonaikoineen jaetaan ilmoittautuneille viimeistään matkan alkaessa. Tervetulotilaisuudessa käydään ohjelmaa läpi ja siihen voidaan tehdä pieniä muutoksia keskustellen yhdessä ryhmäläisten kanssa. Paikallistapahtumat saattavat tarjota myös yllätysohjelmaa, josta kuulet perillä oppaalta.

 

YKSIN MATKAAVAT Toiminnassamme on pyritty erityisesti huomioimaan yksin matkustavat, joita on noin puolet asiakkaistamme. Useimmat jakavat huoneen mielellään toisen samaa sukupuolta ja samalla matkalla mukana olevan matkalaisen kanssa. Kaikilla matkoilla on siis mahdollisuus mies- tai naispaikkaan mikäli jako menee tasan. Mitä aikaisemmin ilmoittaudut sitä todennäköisemmin vältyt 1 hh-lisämaksulta. Viimeisimmän yksin ilmoittautujan tulee ottaa 1 hh. Vastaavasti monet haluavat nykyisin itselleen lisämaksusta 1 hh:een ja se on mahdollista useimmilla matkoillamme, mutta ei pienemmissä majoituskohteissa, joissa on rajallinen määrä huoneita. Ylimääräinen ja vapaaehtoinen iltaohjelmamme on ollut myös monen yksinmatkaavan mieleen.

 

LENNOT Kreikan kohteemme sijaitsevat useimmiten suorien lomalentoyhteyksien päässä. Käytämme ensisijaisesti Norwegianin (tunnus DY), Finnairin (tunnus AY) tai TUIfly Nordicin (tunnus BLX) lentoja ja joihinkin yksittäisiin kohteisiin SAS:n (tunnus SK) tai Thomas Cook Airlinen (tunnus DK) lentoja.

 

HOTELLIT Harrastematkoilla pääpaino on matkaohjelmassa, joka on usein melko tiivis aamusta iltaan, jolloin hotellin merkitys normaaliin lepolomaan verrattuna on huomattavasti vähäisempi. Olemme pyrkineet valitsemaan hotelleiksi siistejä, sijainniltaan hyviä tai sopivia, viihtyisiä ja persoonallisia keskitason hotelleja. Tarkemmat hotellitiedot löydät matkakuvausten yhteydestä nettisivuiltamme.

 

LIIKUNTARAJOITTEISET Kaikilla matkoillamme, myös taidematkoilla, kävellään paljon ja jokaisen tulisi itse jaksaa huolehtia omista kantamuksistaan ja tarvitsemistaan harrastusvälineistä. Tämän vuoksi matkat eivät sovellu liikuntarajoitteisille tai kovin heikkokuntoisille.

 

LAPSET Matkaohjelmamme ovat pääsääntöisesti suunniteltu aikuisille ihmisille sisältäen paljon liikkumista, yhteisruokailuja ja muuta iltaohjelmaa, joten emme suosittele niitä lapsille tai perheille.

 

RYHMÄKOOT JA MATKOJEN TOTEUTUMINEN Kaikkien esitteen erikoismatkojen toteuttaminen edellyttää vähimmäisosanottajamäärää, joka vaihtelee matkakohtaisesti ja ilmoitetaan matkakuvauksessa tai matkavahvistuksessa.

 

MUUTA YLEISTÄ Varaathan mukaan rutkasti positiivista ja iloista mieltä, sillä se saa myös kanssamatkustajat viihtymään ja tekee matkasta miellyttävän kokemuksen. Vieraissa olosuhteissa ja eri kulttuurissa asiat eivät aina suju samalla tavalla, mihin olemme Suomessa tottuneet, mutta huumorilla ja joustavalla asenteella selvitään pitkälle.

Ihania Kreikan eläimiä.

bottom of page