top of page

Asiakaspalautetta

 

Annamme jokaisen matkan päätteeksi asiakkaille täytettäväksi palautelomakkeen, jonka avulla asiakkaat voivat kertoa meille matkojemme eri osa-alueiden onnistumisesta. Asiakkaiden palautteista saamme erittäin hyvää informaatiota nykyisten ja uusien matkojen kehittämiseksi. Matkojen suunnittelussa asiakkaiden palautelomakkeissa esittämät toiveet pyritään ottamaan huomioon ja uudet ideat ja ehdotukset matkojen teemoiksi laitetaan hautumaan. Kiitos kaikille asiakkaillemme, että olette jaksaneet täyttää palautelomakkeen paluumatkalla.

 

Palautelomakkeemme lopussa on kaksi tärkeintä, kaikki matkan eri osatekijät yhteen kokoavaa kysymystä:

 

Tämän matkan hinta/laatusuhde asteikolla 1-5?

Kaikkien asiakaspalautteiden keskiarvo vuonna 2012 oli 4,3

 

Lähtisitkö tulevaisuudessa vastaavalle matkalle?

Kyllä 90,3%, Ehkä 9,4%, En 0,3%

 

Olemme asiakaspalautteeseen erittäin tyytyväisiä ja voimme vilpittömästi suositella matkojamme kaikille harrastematkailusta kiinnostuneille aktiivisille lomailijoille.

 

Lue alapuolelta poimintoja asiakkaiden palautteesta.

Hyvä formaatti. Jos jotakin yrittäisi parantaa, vaarana olisi asioiden huononeminen.

 

**

 

Ryhmässä liikkuminen antoisaa! Uusia ihmiskontakteja. Hyvä ryhmä.

 

**

 

Kerrassaan hieno reissu! Kiitokset ja tsemppiä MatkaPaletille! Positiivisesti yllättynyt maisemiin ja patikointikohteisiin.

 

**

 

Kiitos. Jälleen upea, unohtumaton matka.

 

**

 

Opas empaattinen, vastuuntuntoinen, luotettava. Paljon kiitoksia kaikesta.

 

**

Vaihtelevat, hyvin suunnitellut reitit. Upeat ja vaihtelevat reitit. Elämyksiä kaikille asteille (maisteltiin, haisteltiin, kosketeltiin luonnon antimia). Sopiva patikointivauhti ja ryhmäkoko. Erityiskiitos oppaalle, joka kertoi kulttuurista, historiasta ja luonnosta niin mukaansatempaavasti.
 

**

Arvostan pienen matkatoimiston toimintaa, se on ihmisläheisempää ja olen tuntenut saavani parempaa palvelua kuin isossa matkatoimistossa.

 

**

 

Kiitos! Matka ylitti odotukset. Kaikkea sopivasti! Hyvä ryhmäkoko. Hyvä, että on yksin matkaaville tällaisia harrastematkoja.

 

**

 

Tavernaruokailut retkien aikana erinomaisia.

 

**

 

Matkalla oli hyvin edustettuna patikoinnin lisäksi kulttuuri ja luonto. Tutustuttiin myös nähtävyyksiin. Yksin matkustaville iltaohjelmat olivat mukavia. Kiitos. Kävelyvauhti oli hyvä ja matkat sopivan pituisia. Reitit monipuolisia.

 

**

 

Kaikenkaikkiaan loistava matka. Kiitos.

 

**

 

Erinomaisesti suunnitellut ruoka- ja kahvitauot. Monipuoliset patikointireitit/ maastot ja "nähtävyyksien" esittely.

 

**

 

Vaellusten vaativuustaso odotettua kovempi, mutta ihan hyvä. Voisi olla yhtenä-kahtena päivänä vielä vaativampi vaellus, johon halukkaat voisivat osallistua.

 

**

bottom of page