Luovuusterapiamatkan ohjaajat

Luovuusterapiamatka Kreetan Paleohoraan 7.-14.6.2020. Lue lisää tästä.

kuva_merja-riitta-150x191.jpg
Merja-Riitta Hämäläinen
 
opettaja, taide- ja kehoterapeutti, luovuusterapian asiantuntija

Merja-Riitta Hämäläinen on opettaja, taide- ja kehoterapeutti ja luovuusterapian asiantuntja.


Merja-Riitta on toiminut yli kaksikymmentä vuotta opettajana Suomessa ala-asteen kouluissa sekä Ruotsissa maahanmuuttajalasten opettajana. Opettajan työni ohessa hän on ohjannut erilaisia parisuhde-, itsetuntemus- ja luovuusryhmiä.

90-luvun puolivälissä hän kouluttautui Rosen-terapeutiksi ja taideterapeutiksi. Vuosituhannen alussa hän siirtyi terapeutiksi ja kouluttajaksi Ikarokseen.  Vuonna 2008 hän valmistui luovuusterapian asiantuntijaksi.

Kehon ja mielen yhteys, luovuus, alitajunnan viisaus, elämän voimaantumisen ja minuuden eheytymisen mahdollisuudet ovat  avainsanoja Merja-Riitan työskentelyssä.  Hän tarjoaa välineitä elämän tutkimiseen ja omannäköisen, elämänmakuisen  elämän löytämiseen.  

Elämä on taidetta,  me olemme elämäntaiteilijoita.

Lisätietoja Merja-Riitasta: www.elamantaidekouluilo.fi 

 

MarjutLiesmäki.jpg
Marjut Liesmäki
keramiikka/kuvataiteilija, luovuusterapian asiantuntija, työnohjaaja

Marjut Liesmäki on keramiikka/kuvataiteilija, luovuusterapian asiantuntija ja työnohjaaja.

 

Marjut on toiminut yli kaksikymmentä vuotta keramiikkataiteilijana ja keramiikan tuntiopettajana kansalais- ja työväenopistoissa sekä erityistä tukea tarvitsevien taide- ja toimintakeskuksessa ja erityisammattikoulussa. Lisäksi hän on ohjannut monia erilaisia ryhmiä yhdistäen keramiikkaa, maalausta ja luovuusterapeuttisia menetelmiä. Hän ohjaa itsetuntemus- ja luovuusryhmiä.

Marjut on opiskellut Vedic Art menetelmää vuodesta 1998 lähtien ja valmistunut luovuusterapian asiantuntijaksi 2008. Hän on opiskellut myös ratkaisukeskeistä työnohjausta. Marjut vetää jatkuvasti luovuusterapia kursseja, työpajoja ja erilaisia ryhmiä.

Elämänilon, elämän voimaantumisen ja eheytymisen sekä kosketuksen saaminen omaan luovuuteen ja itseen ovat asioita joita Marjut haluaa olla antamassa. Hän haluaa olla avaamassa tilaa uusille näkökulmille ja oman elämän kuuntelemiselle sekä vahvistamassa ymmärrystä omaan elämään. 

Lisätietoja Marjutista www.marjutliesmaki.com