top of page

Luovuusterapiamatkan ohjaajat

Luovuusterapiamatka Kreetan Paleohoraan 5.-12.6.2023. Lue lisää tästä.

Merja-Riitta.jpg
Merja-Riitta Hämäläinen
 
opettaja, taide- ja kehoterapeutti, luovuusterapian asiantuntija
UllaHoikka.JPG
Ulla Hoikka 

Rosenterapeutti, Vedic Art -opettaja ja Elämäntaide kouluttaja sekä kuvataiteilija

Merja-Riitta Hämäläinen on opettaja, taide- ja kehoterapeutti ja luovuusterapian asiantuntja.


Merja-Riitta on toiminut yli kaksikymmentä vuotta opettajana Suomessa ala-asteen kouluissa sekä Ruotsissa maahanmuuttajalasten opettajana. Opettajan työni ohessa hän on ohjannut erilaisia parisuhde-, itsetuntemus- ja luovuusryhmiä.

90-luvun puolivälissä hän kouluttautui Rosen-terapeutiksi ja taideterapeutiksi. Vuosituhannen alussa hän siirtyi terapeutiksi ja kouluttajaksi Ikarokseen.  Vuonna 2008 hän valmistui luovuusterapian asiantuntijaksi.

Kehon ja mielen yhteys, luovuus, alitajunnan viisaus, elämän voimaantumisen ja minuuden eheytymisen mahdollisuudet ovat  avainsanoja Merja-Riitan työskentelyssä.  Hän tarjoaa välineitä elämän tutkimiseen ja omannäköisen, elämänmakuisen  elämän löytämiseen.  

Elämä on taidetta,  me olemme elämäntaiteilijoita.

Lisätietoja Merja-Riitasta: www.elamantaidekouluilo.fi 

 

Ulla Maria Hoikka on Rosenterapeutti, Vedic Art -opettaja ja Elämäntaide -kouluttaja sekä kuvataiteilija.

Hän on suorittanut Kuvataiteen perus- ja aineopinnot Lapin Yliopistossa.

 

Ulla on toiminut yksityisyrittäjänä 2000 luvun alusta. Hän on pitänyt jatkuvasti erilaisia kursseja: Vedataide- ja luovaa maalausta yksityisesti, sekä Kansalais Foorumilla ja Kansalaisopistossa ´Luovien Luovuuteen´ -kursseja, korona-aikana myös Zoomin kautta.

Ulla haluaa olla jakamassa onnistumisen iloa, auttaa oman luovuuden ja itsen etsimistä. Hän haluaa olla avaamassa tilaa uusille näkökulmille ja oman elämän kuuntelemiselle sekä rohkaista värien ja maalaamisen maailmaan. Näillä kaikilla on vaikutus oman elämän ymmärtämiseen, oman itsen esiin tuomiseen, olemaan minä, tässä ja nyt.

Mottoni on:  ”Väreissä on voimaa ”.

Lisätietoja Ullasta: www.facebook.com/ulmarho

 

bottom of page