Vuoden 2022 matkakalenteri

 

Toivotamme Sinulle turvallista ja elämyksellistä matkailuvuotta!

Järjestämme harrastematkoja keväällä, alkukesästä ja syksyllä keskittyen pääkohdemaahamme Kreikkaan, joka on meille sydämen asia ja suomalaisten suosituin lomakohde Euroopassa.
Välimeren ilmasto on keväällä ja syksyllä ihanteellinen erilaisten aktiivilomien järjestämiseen. Suomalaiseen makuun silloin on sopivan lämmintä, mutta ei liian kuumaa.

Lähde siis Kreetalle kevättä vastaan tai jatka kesää syksyllä!

Huhtikuussa aloitamme kevään harrastematkat Kreikkaan. Huhtikuu on vielä talvilomakuukausi Suomessa, mutta esim. Kreetalla kevät on jo pitkällä; vuorenrinteet hehkuvat tuoretta vihreyttä ja luonnonkukat, villivihannekset ja monet yrtit rikastavat luonnossa liikkujan elämyksiä luoden kokonaisvaltaista hyvää oloa matkan teemasta riippumatta. Myös Ateena on loistava kaupunkimatkakohde alkukeväästä, silloin siellä on raikasta ja rauhallista.

Syys- ja lokakuussa säät puolestaan kääntyvät Suomessa jo sateisen harmaaksi, mutta Kreikassa on vielä täysi kesä; valoa, lämpöä, värikäs sadonkorjuuaika ja merivesi uimalämmintä.

Covid-19 -tiedote
Seuraamme myös koronatilannetta ja siihen liittyviä nopeastikin muuttuvia rajoituksia. Matkoillemme ilmoittautuneet pidämme aina ajantasalla ja tiedotamme voimassa olevista säännöksistä ja käytännöistä. Tällä hetkellä kaikki matkustusrajoitteet, vaatimukset rokotuspassista tai negatiivisesta testituloksesta ovat poistuneet.

Liity postituslistallemme tai tykkää Facebook-sivustamme, niin kuulet ensimmäisten joukossa uutiset ja tiedotteet.

Kevät / Kesä 2022
Syksy / Talvi 2022

 

SYYSKUU


LOKAKUU

MARRASKUU