top of page
Kuva2_EvangelosVelentzas.png
Evangelos Velentzas
 
kielen opettaja

Olen Evangelos Velentzas, kreikkalaissyntyinen, 51-vuotias opettaja. Asun perheeni kanssa Tapiolassa, Espoossa. Muutin Suomeen v. 2010 ja siitä lähtien olen toiminut kreikan kielen opettajana pääkaupunkiseudulla. Opetan kreikkaa omana äidinkielenä lapsille useassa eri koulussa ja pidän kreikan kursseja monissa eri aikuisopistoissa. Opetan myös kreikkalaisia tansseja eri yhteyksissä.

 

Vaikka juureni ovat mantereella, Länsi-Kreikassa, valitsin opiskella luokanopettajaksi Kreetan yliopistossa Rethymnossa. Voitte siis uskoa, että iloitsen paljon mahdollisuudesta opettaa teille kreikkaa kaupungissa, joka on minulle tuttu ja kovin rakas.

 

Kunnioitan suuresti suomalaisten ihastusta kotimaahani, tahtoa oppia kreikan kieltä ja tutustua Kreikan kulttuuriin. Siksi nautin työstäni, jossa voin auttaa oppilaitani ymmärtämään ja puhumaan kreikkaa monissa eri käytännön tilanteissa. Tunnen hyvin myös kreikkalaisen kulttuuriperinteen, musiikin ja tansseja. Soitan itse bouzoukia ja laulan kokoonpanossa nimeltä ”Antama”.

Kesän kurssilla haluan tarjota mahdollisuuden kreikan oppimiseen monipuolisesti. Olemme niin luokkahuoneessa kuin aidoissa, käytännön tilanteissa sen ulkopuolella. Jokainen oppilas, eri tasoillakin, saa kurssilla runsaasti uusia, erilaisia kokemuksia ja ennen kaikkea mahdollisuuden päästä kokeilemaan kielitaitoaan autenttisessa ympäristössä.

 

Tavataan Kreetalla!

bottom of page