top of page

MatkaPaletti Oy

 

 

on iloiseen ja rentoon harraste- ja teemamatkailuun erikoistunut yksityinen suomalainen matkanjärjestäjä. Aloitimme toiminnan vuoden 2004 alussa ja vuosien kuluessa tuotanto on laajentunut ja vaihdellut. Pääkohteena on tällä hetkellä Kreikka ja muina kohteina ovat olleet Italia, Kroatia, Montenegro ja Viro. Harrastelomat soveltuvat niin yksittäisille matkaajille kuin ryhmillekin.MatkaPaletin toiminta-ajatuksena on

 

tarjota jokaiselle ihmiselle mahdollisuus toteuttaa itseään kehittävän harrastuksen parissa, matkustaen ja tutustuen uusiin ihmisiin ja kulttuureihin.

 

Haluamme, että voit huoletta lähteä matkalle, matkustitpa sitten yksin, yhdessä ystäväsi kanssa tai isommassa ryhmässä. Matkoillamme tapaat uusia ihmisiä ja löydät ystäviä, jotka ovat kiinnostuneet samoista asioista kuin sinä; ainakin yhteisestä harrastuksesta tai matkan teemasta.

 

Ajatuksenamme on lisäksi rohkaista ihmisiä rentoutumaan, löytämään itsestään utelias lapsi ja sisäinen luovuus ja sitä kautta voimavarat, joiden avulla on helpompi kohdata myös elämän muut haasteet.

 

 

Yrityksille haluamme tarjota mahdollisuuden luoda ja tukea positiivista yrityskuvaa tarjoamalla laadukkaita, henkilöstön kehitystä ja jaksamista tukevia ja palkitsevia, huolella suunniteltuja matkoja.

 

 

Tapaamisiin matkoillamme,

 

Päivi Tossavainen

matkailuyrittäjä


etunimi.sukunimi @ matkapaletti.fi

Yhdistä huvi ja hyöty - Lähde harrastematkalle

Jäsenyydet:

 

 

MatkaPaletti kuuluu Kuluttaja- ja kilpailuviraston matkanjärjestäjärekisteriin, tunnuksemme on KKV 1017/04 Mj.

 

Yritys on Suomen Matkatoimistoalan liiton jäsen, tunnuksemme on SMAL 38309.

 

Lisäksi olemme Helsingin Yrittäjänaiset ry:n jäsen ja sitä kautta Suomen Yrittäjänaisten jäsen samoin kuin

Helsingin Yrittäjät ry:n jäsen ja sitä kautta Suomen Yrittäjäjärjestön jäsen.

 

 

bottom of page