TAIDEMAALAUSMATKAT

RETHIMNONIIN KREETALLE

Lähde maalailemaan El Grecon synnyinsijoille Kreetan saarelle.

Maalausopetuksessa hyödynnetään monipuolisesti kreikkalaista maisemaa; sinistä taivasta, turkoosia merta ja hohtavan valkoisia taloja, joiden patioilla ja pihoilla hehkuvat bougainvillet ja hedelmäpuut. Jokaisella päivällä on oma teemansa. Välillä maalataan veden äärellä, välillä kapeilla kujilla upeita venetsialaisen ajan ovenpieliä tai turkkilaisia parvekkeita ihaillen. Yhtenä päivänä keskitymme jänniin yksityiskohtiin ja taas toisena maisemamaalaukseen.

Ajankohdat ja hinnat
2019

21.04. - 28.04. / 1´145 €

13.10. - 20.10. / 1´245 €

Hinta alkaen 2hh:ssa

Lennot

Finnair AY1855/AY1856

Meno     Hki - Hania

               06:00 - 09:55

Paluu     Hania - Hki

               10:55 - 14:50

AVAA  JA TULOSTA MATKAKUVAUS (PDF)

Maalauskursseilla on tekniikka vapaa ja voit valintasi mukaan käyttää akryyli-, pastelli- ja akvarellivärejä tai sekatekniikkaa. Mikäli olet kokenut öljyvärimaalari, niin myös öljyväreillä voi maalata, mutta maastossa maalatessa se on huomattavasti vaativampi tekniikka. Kurssilaiset maalaavat pääsääntöisesti omilla materiaaleilla ja välineillä, joitakin värejä ja materiaaleja on varattu kokeiluja varten.

Kurssi on yhdistelmä henkilökohtaista ohjausta, omatoimista tekemistä ja töiden arviointia ryhmässä. Maalaamme päivittäin noin viisi tuntia. Maalausmatkalle ovat tervetulleita kaiken ikäiset ja tasoiset kuvataiteen harrastajat, myös vasta-alkajat.
 

 

OPETUS

Opettajana matkalla on taiteilija ja taideopettaja Kadri Kangilaski. Opetus on suomen kielellä. Opetusta on viitenä päivänä, yhteensä noin 25 tuntia. Tunnit jakautuvat aamu- ja iltapäiviin. Perusopetuksen lisäksi teemme galleria/taideputiikkikierroksen vanhassa kaupungissa.

 

 

KOHDE

Kurssi järjestetään kauniilla Kreetan saarella kuvauksellisessa Rethimnonin kaupungissa. Maalausretkiä tehdään myös lähiympäristöön. Rethimnon sijaitsee Kreetan länsipuolella ja sieltä on n.60km Haniaan ja n.75km Iraklioniin. Hanian lentokentältä on n. tunnin ajomatka Rethimnoniin.

 

MAJOITUS 

Majoitus on Rethimnonin kaupungissa viihtyisässä Ideon hotellissa. Katso hotellikuvaukset hotellien omilta nettisivuilta www.hotelideon.gr

 
RETKET

Kurssin hintaan sisältyy yksi Spilin kylään suuntautuva maalausretki, joka tehdään paikallisbussilla.

 
RUOKAILUT

Hotelli Ideonissa tarjoillaan runsas buffet-aamiainen, joka sisältyy matkan hintaan. Maalaustuntien välissä nautimme lounasta omakustanteisesti tavernoissa. Viikon mittaan tutustumme Rethimnonin vanhan kaupungin lukuisiin tavernoihin, joissa nautimme veden kielelle herauttavista kreikkalaisista herkuista.

 

VAPAA-AIKANA

Maalaustuntien ohella ja yhtenä vapaapäivänä jää paljon vapaata aikaa, jolloin on mahdollisuus nauttia Rethimnonin nähtävyyksistä, museoista, markkinoista ja muista monipuolisista ostosmahdollisuuksista tai esim. retkeillä tutustumaan lähikyliin, joihin pääsee kätevästi paikallisbussilla tai taksilla.

 

 

RYHMÄN KOKO

Kurssin toteutuminen edellyttää vähintään 8 osallistujaa ja enimmäismäärä on 16 henkeä, joten varaa paikkasi ajoissa, jotta mahdut mukaan!

 

TARKEMPI OHJELMA

Tarkempi alustava viikko-ohjelma lähetetään osallistujille etukäteen ja tarkennettu versio jaetaan kaikille tervetulotilaisuudessa.

 

 

HINTAAN SISÄLTYY

suorat Norwegianin lennot, lentokenttäkuljetukset Kreikassa, majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa, buffet-aamiaiset, tervetulotilaisuus, tervetuloateria, läksiäisateria, opetusta noin 25 tuntia, erilaisia värejä kokeiluja varten, yksi koko päivän maalausretki paikallisbussilla lähikylään, taidepaja/galleriakierros ja oppaan palvelut koko matkan ajan. Lisäksi mukavaa yhdessäoloa ja mahdollisuus osallistua illanviettoihin, joissa nautitaan maksullisia illallisia eri tavernoissa. (hintaan ei sisälly ruoat, juomat, taidevälineet ja värit)

 

LISÄMAKSUSTA 

Majoitus yhden hengen huoneessa 120-160 euroa/vko.

 

Kaikilla matkoilla on myös mahdollisuus mies- tai naispaikkaan mikäli jako menee tasan. Viimeisimmän yksin ilmoittautuvan tulee ottaa 1hh, jollei huonekaveria löydy. Mahdollista on varata myös 3hh:eita, mikäli esim. kolme ystävää haluaa samaan huoneeseen.

 

 

 

HUOM.

Opastetuilla matkoillamme viikon ohjelma on etukäteen mietitty, jolloin voit keskittyä rauhassa maalaamiseen ja lomailuun. Suomenkielinen matkanvetäjä/opas huolehtii ryhmästä koko viikon ja organisoi yhteistä ohjelmaa ja esim. tavernailtoja. Parhaansa mukaan hän pyrkii myös informoimaan paikallistapahtumista ja huolehtimaan ryhmäläisten viihtymisestä.

 

MUUTA

Varaathan mukaan myös rutkasti positiivista ja iloista mieltä, sillä se saa myös kanssamatkustajat viihtymään ja tekee matkasta miellyttävän kokemuksen. Vieraissa olosuhteissa ja eri kulttuurissa asiat eivät aina suju samalla tavalla, mihin olemme Suomessa tottuneet, mutta huumorilla ja joustavalla asenteella selvitään pitkälle.

 

Oheinen matkaohjelma ja hinnat sitoumuksetta.

 

Tarkempi matkaohjelma kellonaikoineen jaetaan osallistujille matkan alkaessa.

 

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja ja MatkaPaletin omia erityisehtoja.

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä: MatkaPaletti Oy/ KuVi 1017/04 MjMv

info@matkapaletti.fi  /  puh. 010 320 2690  /   PL 1, FI-00561 Helsinki

KKV 1017/04 Mj / SMAL 38309 / Y-tunnus 1877203-3

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • Pinterest Clean
  • w-googleplus
  • YouTube Clean

© 2015 by MatkaPaletti Oy. Proudly created by PT Creation

16 vuotta harrastematkoja