top of page

Joogaloma Paleohoran kylässä Kreetalla

Lähde  hyvän olon matkalle joogaamaan Kreetan lämpöön ja aurinkoon!

Tällä joogalomalla sinulla on mahdollisuus nauttia kesäisestä lämmöstä ja meren aalloista idyllisessä Paleohoran merenrantakylässä Kreetan etelärannikolla. Suomessa kesäkuun sää voi olla vielä kovin epävakaa, mutta Kreetalla päivät ovat täynnä energisoivaa valoa ja lempeitä tuulia, kun taas iltaisin etelän tummat yöt kietovat sinut rentouttavan iloiseen tunnelmaan. Paleohora on ihmisen kokoinen ja lämminhenkinen aito kreetalainen kylä, jossa voit rauhassa nauttia kauniista maisemista, terveellisestä ruoasta, lomasta ja joogan tuomasta mielenrauhasta ja hyvästä olosta.  Joogaamme hotellilla, rannalla, luonnon helmassa ja myös oliivipuiden alla hotellin puutarhassa.

Ajankohdat ja hinnat 2023

12.06. - 19.06.  / 1´275 €

Hinta alkaen 2hh:ssa

1hh-lisä 165 €.

Lennot

Finnair AY1855 / AY1856

Meno     Hki - Hania

               05:45 - 09:40

Paluu     Hania - Hki 

               10:35 - 14:30

Tällä matkalla joogaamme aamuisin ja iltaisin pääsääntöisesti hotellin puutarhassa ja hotellin edessä avautuvalla upealla rannalla. Viikkoon mahtuu myös yksi kyläretki Azogiresin vuoristokylään, jossa myös joogataan luonnonkauniissa paikassa virtaavan veden äärellä. , 

Jokainen päivä on teemoitettu klassisten elementtien (Tuli, Maa, Vesi, Ilma ja Eetteri) mukaan. Tutustumme eri päivinä myös Kreikan mytologian jumalattariin ja niiden pohjalta erilaisiin arkkityyppeihin, jotka auttavat itsetuntemuksen lisäämisessä. 
 

Teemme aamuisin energisoivan ja virtaavan joogaharjoituksen (n. 1,5 h)  ja illalla rentouttavan, palauttavan ja lempeän yin-joogaharjoituksen (n. 1,5 h). Tutustumme myös syvärentouttavaan yoga nidraan, joogin uneen. Harjoituksiin sisältyy fyysisten asanaharjoitusten lisäksi hengitys-, keskittymis- ja rentoutusharjoituksia teemojemme mukaan.

Tämä joogaloma ja harjoitukset soveltuvat aloittelijoille ja jo aiemmin jooganneille ikään ja kuntoon katsomatta. 

JOOGA-OHJAAJA

Matkalla on joogaohjaajana Jessica Forss, joka ohjaa lempeän rauhallista, kaikille soveltuvaa joogaa. Voit tutustua Jessicaan tästä tai hänen omilla nettisivuillaan Ahimsajooga.

 

MAJOITUS 

Majoitumme Paleohoran merenrantakylässä Kreetan etelärannikolla Villa Candia tai Villa Marise-nimisessä apartamentosissa/hotellissa tai vastaavassa jaetuissa 2 hh:ssa. 1 hh:eita rajoitettu määrä. Voit tutustua majoitukseen Villa Marisen/Candian sivuilla.

RUOKAILUT

Matkan hintaan sisältyy tervetulo- ja läksiäisateriat, yksi illanvietto ja illallinen sekä hotellin buffet-aamiainen. Omatoimiseen ruokailuun hotellin yhteydessä on ihastuttava rantabaari, josta saa salaatteja, kreikkalaista jogurttia ja muuta kevyttä lounasta päivän aikana. Iltaisin lukuisat kylän tavernat tarjoavat toinen toistaan suussa sulavampia herkkuja niin kasvisruokaa kuin kalaruokiakin.

RETKET

Matkan hintaan sisältyy yksi pikkubussilla tehtävä retki paraatiisikyläksikin kutsuttuun Azogiresin vuoristokylään. Retken aikana tutustutaan oppaan johdolla pienen kylän suureen ja legendaariseen historiaan samalla, kun tutuksi tulee kreetalainen maalaiselämä. Kylän ympäröivässä luonnossa tehdään myös joogaharjoitus.


VAPAA-AIKANA

Päivisin voit kuljeskella viehättävän Paleohoran kylän kujilla, poiketa pieniin kauppoihin, leipomoon tai pulahtaa uimaan Libyan meren aaltoihin. Rentouttavaa ajanvietettä on myös istua rantakadun terasseilla meren kohinaa kuunnellen ja tutustua samalla paikallisiin asukkaisiin. Vaihtoehtoisesti voit myös käydä laiva- tai bussiretkellä kuuluisalla Elafonissin kahluurannalla tai tehdä bussimatkan esim. Sougian kylään.

RYHMÄN KOKO

Kurssin toteutuminen edellyttää vähintään 8 osallistujaa ja enimmäismäärä on 15 henkeä, joten varaa paikkasi ajoissa, jotta mahdut mukaan!

TARKEMPI OHJELMA

Tarkempi viikko-ohjelma aukeaa oikean reunan painikkeesta. Osallistujat saavat tarkennetun päiväohjelman kellonaikoineen tervetulotilaisuudessa.

HINTAAN SISÄLTYY

suorat Finnairin lennot, lentokenttäkuljetukset, majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa, aamiaisbuffet hotellilla, tervetulotilaisuus ja -ateria sisältäen veden ja talonviinin, aamu- ja iltajooga 6 päivänä,  kyläretki Azogiresin kylään, yksi illanvietto ja illallinen, läksiäistilaisuus ja -illallinen sisältäen veden ja talonviinin, suomenkielisen oppaan palvelut koko matkan ajan. Lisäksi mukavaa yhdessäoloa ja mahdollisuus osallistua yhteisiin omakustanteisiin illanviettoihin.

LISÄMAKSUSTA 

1. Majoitus yhden hengen huoneessa 165 euroa/vko (2hh yhdelle).

Tällä matkalla on myös mahdollisuus kolmen hengen huoneeseen.
Viimeisimmän yksin ilmoittautuvan tulee ottaa 1hh, jollei huonekaveria löydy.

 

HUOM.

Opastetuilla matkoillamme viikon ohjelma on etukäteen mietitty, jolloin voit keskittyä rauhassa joogaamiseen ja rentoon lomailuun. Suomenkielinen matkanvetäjä/opas huolehtii yhdessä joogaohjaajan kanssa ryhmästä koko viikon ja organisoi yhteistä ohjelmaa ja esim. tavernailtoja. Parhaansa mukaan hän pyrkii myös informoimaan paikallistapahtumista ja huolehtimaan ryhmäläisten viihtymisestä.

 

MUUTA

Varaathan mukaan myös rutkasti positiivista ja iloista mieltä, sillä se saa myös kanssamatkustajat viihtymään ja tekee matkasta miellyttävän kokemuksen. Vieraissa olosuhteissa ja eri kulttuurissa asiat eivät aina suju samalla tavalla, mihin olemme Suomessa tottuneet, mutta huumorilla ja joustavalla asenteella selvitään pitkälle.

 

Oheinen matkaohjelma ja hinnat sitoumuksetta.

 

Tarkempi matkaohjelma kellonaikoineen jaetaan osallistujille matkan alkaessa.

 

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja ja MatkaPaletin omia erityisehtoja.

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä: MatkaPaletti Oy/ KKV 1017/04 Mj

JessicaForss_edited.jpg

Jessica Forss,

Ahimsajooga

bottom of page