top of page

Pyöräilyä Dalmatian rannikolla
Kroatiassa - saaristoristeily

Risteilyn reitti: Split - Brac - Hvar - Korcula - Mljet - Peljesac & Makarska - Omis & Split

 

Pyöräilyviikon aikana tulet tutustumaan Kroatian upeaan rannikkoon, keskiaikaisiin kaupunkeihin, vanhoihin kyliin ja valokuvauksellisen kauniisiin lahdenpoukamiin, joihin pysähdymme pitämään uimataukoja. Kroatialla on tarjottavanaan pittoreskeja saaria, rikas historia, välimeren kasvillisuus, ruoka ja lempeä ilmasto. Huippuhetkiä ovat tietenkin pyöräilyretket historiallisilla saarilla, joista jokaisella on omat ominaispiirteensä; Korculan saaren rauhallisen viettelevät sypressirinteet, Hvarin laventelisaaren värikkäät rosmariini- ja laventelipellot, hunajasaarenakin tunnetun Mljetin kansallispuistosaaren vehreä vihreys sekä upea Makarskan riviera. Pyöräilemme läpi viinitarhojen, oliivilehtojen ja mäntymetsien. Risteillen saarelta saarelle ja pyörän satulassa istuen koet kaiken tämän ehkä kaikkein mielenkiintoisimmalla tavalla.

Ajankohdat ja hinnat
2016

Ei toteudu tänä vuonna.

15.10. - 22.10. / 1´395 €

Ilman pyöräilyä / 1´095 €

Hinta alkaen 2hh:ssa

Lennot

Norwegian DY5880/DY5881

Meno     
     Hki - Split

     06:30 - 08:30

Paluu     
    Split - Hki

    09:15 - 13:10

AVAA  JA TULOSTA MATKAKUVAUS (PDF)

Pyöräilyreitit ovat vuoroin tasaisempia ja vuoroin mäkisempiä, tiet enimmäkseen päällystettyjä, mutta jonkin verran myös sorateitä. Pyöräilemme kuutena päivänä noin 12-45 km päivämatkoja. Päivittäisten pyöräilyreittien pituus saattaa vaihdella riippuen käytettävissä olevista kiertoteistä, oikopoluista ja ryhmäläisten kyvystä suoriutua koitoksista.

 

 

OPAS/OPASTUKSET

Pyöräilyosuudesta vastaa päivittäin englantia puhuva kroatialainen pyöräilyopas, mutta mukana on myös koko ajan pyöräilevä suomenkielinen opas. Kielitaidon puute ei siis ole esteenä matkalle osallistumiselle. Viikkoon mahtuu myös opastetut kiertokävelyt Splitissä, Korculassa ja Hvarissa.

 

MAJOITUS 

Majoitus on syksyn matkalla MS Antonela -nimisellä laivalla 2 hengen hyteissä. Hyteissä on oma wc/suihku.

 

RUOKAILUT

Matkan hintaan sisältyy laivalla tarjottava puolihoito: mannermainen aamiainen ja joko lounas tai illallinen, johon kuuluu: lasi viiniä tai olut tai virvoitusjuoma. Matkan hintaan sisältyy lisäksi yksi ´Kapteenin illallinen´.


VAPAA-AIKANA

Pyöräilyretkien ohella on mahdollisuus tehdä omatoimisia tutustumis- ja kävelyretkiä satamakaupungeissa ja saarilla, joissa pysähdymme.  Iltaisin on yleensä vapaa-aikaa tutustua paikalliseen kahvila- ja ravintolatarjontaan. 

 

TERVEYS JA KUNTO

Osallistuminen matkalle edellyttää normaalia terveyttä, hyvää peruskuntoa, aiempaa kokemusta pyöräilystä sekä asianmukaisia pyöräilyvarusteita; jalkineet, vaatetus yms. Kts. tarkempi varustelista nettisivuilta.

 

RYHMÄN KOKO

Kurssin toteutuminen edellyttää vähintään 10 osallistujaa ja enimmäismäärä on 16 henkeä, joten varaa paikkasi ajoissa, jotta mahdut mukaan!

 

TARKEMPI OHJELMA

Tarkempi alustava viikko-ohjelma lähetetään osallistujille etukäteen ja tarkennettu versio jaetaan kaikille tervetulotilaisuudessa.

 

 

HINTAAN SISÄLTYY

suorat lennot, lentokenttäkuljetukset, majoitus jaetussa 2 hengen hytissä, puolihoito, tervetulotilaisuus, pyöräilyretki 6 päivänä, läksiäisillanvietto, opastetut kiertokävelyt Splitissä, Korculassa ja Hvarissa, oppaan palvelut koko matkan ajan. Lisäksi mukavaa yhdessäoloa ja mahdollisuus osallistua yhteisiin illanviettoihin, joissa nautitaan maksullisia illallisia eri satamissa ja ravintoloissa.

 

LISÄMAKSUSTA 

Majoitus yhden hengen hytissä 330 euroa/vko.

 

Kaikilla matkoilla on myös mahdollisuus mies- tai naispaikkaan mikäli jako menee tasan. Viimeisimmän yksin ilmoittautuvan tulee ottaa 1hh, jollei hyttikaveria löydy.

 

 

HUOM.

Opastetuilla matkoillamme viikon ohjelma on etukäteen mietitty, jolloin voit keskittyä rauhassa pyöräilyyn, saariston maisemiin ja rentoon lomailuun. Suomenkielinen matkanvetäjä/opas huolehtii ryhmästä koko viikon ja organisoi yhteistä ohjelmaa ja esim. tavernailtoja. Parhaansa mukaan hän pyrkii myös informoimaan paikallistapahtumista ja huolehtimaan ryhmäläisten viihtymisestä.

 

MUUTA

Varaathan mukaan myös rutkasti positiivista ja iloista mieltä, sillä se saa myös kanssamatkustajat viihtymään ja tekee matkasta miellyttävän kokemuksen. Vieraissa olosuhteissa ja eri kulttuurissa asiat eivät aina suju samalla tavalla, mihin olemme Suomessa tottuneet, mutta huumorilla ja joustavalla asenteella selvitään pitkälle.

 

Oheinen matkaohjelma ja hinnat sitoumuksetta.

 

Tarkempi matkaohjelma kellonaikoineen jaetaan osallistujille matkan alkaessa.

 

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja ja MatkaPaletin omia erityisehtoja.

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä: MatkaPaletti Oy/ KuVi 1017/04 MjMv

Mitä mukaan matkalle?
bottom of page