top of page

Joogaloma Mirtosin kylässä Kaakkois-Kreetalla

Mirtos on pieni ja idyllinen löytö Kreetan kaakkoisrannikolla. Tämä rantakylä piilottelee sivussa turistien valtavirroilta, mutta nyt sinulla on mahdollisuus tutustua joogamatkalla tähän viehättävään ja rauhalliseen pikkukylään. Kylä on entinen hippikylä, kuten moni muukin kylä Kreetan etelärannikolla. Tänä päivänä kylä huokuu verkkaista harmoniaa ja se soveltuukin rauhaa rakastaville, joskin sieltä löytää myös monia mukavia paikkoja istua iltaa ja nauttia terveellistä kreetalaista lähiruokaa mukavassa seurassa. Tällä matkalla yhdistyvät jooga ja kreetalainen luonto eli joogataan ulkona merenranalla, uima-altaan äärellä, puutarhassa ja appelsiinilehdossa. Tällä matkalla sinulla on mahdollisuus tehdä pieniä kävelyretkiä lähiluontoon ja tutustua esim. minolaisen aikakauden jäänteisiin, Kreetan historiaan, kulttuuriin ja paikallisten kylätavernojen terveellisiin antimiin.

Ajankohdat ja hinnat
2023

23.04.-30.04 / 1´275 €

Hinta alkaen 2hh:ssa

Hinta 1hh:ssa + 165 €

Lennot

Finnair AY1881/AY1882

Meno     
        Hki - Iraklion

         16:55 - 20:50

Paluu      
        Iraklion - Hki

         21:45 - 01:35 (+1)

Tällä matkalla joogaamme aamuisin ja iltaisin pääsääntöisesti hotellin ympäröivässä luonnossa, hotellin altaalla tai puutarhassa ja kylän edessä avautuvalla rauhallisella merenrannalla. 

Jokainen päivä on teemoitettu klassisten elementtien (Tuli, Maa, Vesi, Ilma ja Eetteri) mukaan. Tutustumme eri päivinä myös Kreikan mytologian jumalattariin ja niiden pohjalta erilaisiin arkkityyppeihin, jotka auttavat itsetuntemuksen lisäämisessä. 
 

Teemme aamuisin energisoivan ja virtaavan joogaharjoituksen (n. 1,5 h)  ja illalla rentouttavan, palauttavan ja lempeän restoratiivisen tai yin-joogaharjoituksen (n. 1,5 h). Tutustumme myös syvärentouttavaan yoga nidraan, joogin uneen. Harjoituksiin sisältyy fyysisten asanaharjoitusten lisäksi hengitys-, keskittymis- ja rentoutusharjoituksia teemojemme mukaan.

Tämä joogaloma ja harjoitukset soveltuvat aloittelijoille ja jo aiemmin jooganneille ikään ja kuntoon katsomatta. 

 

JOOGA-OHJAAJA

Matkalla on joogaohjaajana Jessica Forss, joka ohjaa lempeän rauhallista, kaikille soveltuvaa joogaa. Voit tutustua Jessicaan hänen omilla nettisivuillaan Ahimsajooga.

 

KOHDE

Patikointimatkan kohteena on Mirtosin kylä ja sen ympäristö. Mirtos sijaitsee Kaakkois-Kreetalla n. 15 km Ierapetrasta ja n. 80 km Iraklionista.

 

MAJOITUS 

Majoitus on myöhäisestä lentoajasta johtuen ensimmäisen yön Heraklionissa hotelli Iraklionissa ja loput 6 yötä Mirtosin kylässä viihtyisässä Kastro huoneistohotellissa 2 hh:ssa. Piha-alueella on kaunis puutarha ja uima-allas. Katso lisätietoja www.kastromyrtos.gr

RUOKAILUT

Matkan hintaan sisältyy tervetulo- ja läksiäisateriat, yksi illanvietto ja illallinen sekä hotellin buffet-aamiainen. Omatoimiseen ruokailuun kylästä löytyy 5 min kävelymatkan päässä lukuisia perinteisiä tavernoja, jotka tarjoavat toinen toistaan suussa sulavampia herkkuja niin kasvisruokaa kuin kalaruokiakin.

VAPAA-AIKANA

Päivisin voit kuljeskella pienen ja idyllisen Mirtosin kylän kujilla, poiketa pieniin kauppoihin, leipomoon tai pulahtaa uimaan Libyan meren aaltoihin. Rentouttavaa ajanvietettä on myös istua rantakadun terasseilla meren kohinaa kuunnellen ja tutustua samalla paikallisiin asukkaisiin. Vaihtoehtoisesti voit myös tehdä bussimatkan läheiseen Ierapetran kaupunkiin, jossa on enemmän mm. ostosmahdollisuuksia.

RYHMÄN KOKO

Matkan toteutuminen edellyttää vähintään 7 osallistujaa ja max on 12 henkeä, joten varaa paikkasi ajoissa, jotta mahdut mukaan!

TARKEMPI OHJELMA

Katso oikeasta sarakkeesta.
 

HINTAAN SISÄLTYY

suorat Finnairin lennot, lentokenttäkuljetukset, majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa, aamiaisbuffet hotellilla, tervetulotilaisuus ja -ateria sisältäen veden ja talonviinin, aamu- ja iltajooga 6 päivänä,  yksi yhteinen illanvietto ja illallinen, läksiäistilaisuus ja -illallinen sisältäen veden ja talonviinin, suomenkielisen oppaan palvelut koko matkan ajan. Lisäksi mukavaa yhdessäoloa ja mahdollisuus osallistua yhteisiin omakustanteisiin illanviettoihin.

LISÄMAKSUSTA 

Majoitus yhden hengen huoneessa 165 euroa/vko.

 

Kaikilla matkoilla on myös mahdollisuus mies- tai naispaikkaan mikäli jako menee tasan. Viimeisimmän yksin ilmoittautuvan tulee ottaa 1hh, jollei huonekaveria löydy. Mahdollista on varata myös 3hh:eita, mikäli esim. kolme ystävää haluaa samaan huoneeseen. Silloin hinta laskee vähän.

HUOM.

Opastetuilla matkoillamme viikon ohjelma on etukäteen mietitty, jolloin voit keskittyä rauhassa joogaamiseen ja rentoon lomailuun. Suomenkielinen matkanvetäjä/opas huolehtii yhdessä joogaohjaajan kanssa ryhmästä koko viikon ja organisoi yhteistä ohjelmaa ja esim. tavernailtoja. Parhaansa mukaan hän pyrkii myös informoimaan paikallistapahtumista ja huolehtimaan ryhmäläisten viihtymisestä.

 

MUUTA

Varaathan mukaan myös rutkasti positiivista ja iloista mieltä, sillä se saa myös kanssamatkustajat viihtymään ja tekee matkasta miellyttävän kokemuksen. Vieraissa olosuhteissa ja eri kulttuurissa asiat eivät aina suju samalla tavalla, mihin olemme Suomessa tottuneet, mutta huumorilla ja joustavalla asenteella selvitään pitkälle.

 

Oheinen matkaohjelma ja hinnat sitoumuksetta.

 

Tarkempi matkaohjelma kellonaikoineen jaetaan osallistujille matkan alkaessa.

 

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja ja MatkaPaletin omia erityisehtoja.

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä: MatkaPaletti Oy/ KKV 1017/04 Mj

JessicaForss_edited.jpg

Jessica Forss,

Ahimsajooga

bottom of page