top of page

Lempeää joogaa Länsi-Kreetalla,
Kastéli - Kissámosin kylässä

Lähde  hyvän olon matkalle Kreetan lämpöön ja aurinkoon!

Tällä joogalomalla sinulla on mahdollisuus nauttia lämmöstä ja meren aalloista idyllisessä Kasteli-Kissamosin merenrantakylässä Länsi-Kreetalla. Suomessa lokakuun sää voi olla jo syksyinen, mutta Kreetalla päivät ovat täynnä energisoivaa valoa ja lempeitä tuulia, kun taas iltaisin etelän tummat yöt kietovat sinut rentouttavan iloiseen tunnelmaan. Kissamos on unelias pieni, ihmisen kokoinen ja lämminhenkinen aito kreetalainen kylä, jossa voit rauhassa nauttia kauniista maisemista, terveellisestä ruoasta, lomasta sekä joogan tuomasta kokonaisvaltaisesta hyvästä olosta ja mielenrauhasta. 

Ajankohdat ja hinnat 2024

29.09.-06.10. alk. 1´295 €

Hinta alkaen 2hh:ssa

1hh-lisä 175 €.

Lennot

Finnair AY1855/AY1856

Meno  Helsinki - Hania

            06:00 - 09:55

Paluu Hania - Helsinki

           10:55 - 14:50

Tällä matkalla tunnit pidetään aamuisin ja iltaisin pääsääntöisesti hotellin puutarhassa ja kylän edessä avautuvalla upealla rannalla. 

Huom! Päiväkohtainen ohjelma aukeaa myöhemmin oikean reunan painikkeesta!

Teemme aamuisin energisoivan ja virtaavan jooga- ja/tai pilatesharjoituksen (n. 1,5 h)  ja illalla rentouttavan, palauttavan ja lempeän restoratiivisen tai yin-joogaharjoituksen (n. 1,5 h). Tutustumme myös syvärentouttavaan yoga nidraan, joogin uneen. Harjoituksiin sisältyy fyysisten asanaharjoitusten lisäksi hengitys-, keskittymis- ja rentoutusharjoituksia teemojemme mukaan.

Tämä joogaloma ja harjoitukset soveltuvat aloittelijoille ja jo aiempaa kokemusta omaaville ikään ja kuntoon katsomatta. 

JOOGA-OHJAAJA

Matkalla on joogaohjaajana Jessica Forss. Tutustu Jessicaan tästä linkistä.

 

MAJOITUS 

Majoitumme Kasteli-Kissamosin merenrantakylässä Länsi-Kreetalla pohjoisrannikon puolella Mirtilos hotellissa tai vastaavassa jaetuissa 2 hh:ssa. 1 hh:eita rajoitettu määrä. 

RUOKAILUT

Matkan hintaan sisältyy tervetulo- ja läksiäisateriat, yksi illanvietto ja illallinen sekä hotellin buffet-aamiainen. Omatoimiseen ruokailuun on useita eri tavernoja ja kahviloita aivan hotellin ja rannan läheisyydessä.


VAPAA-AIKANA

Päivisin voit kuljeskella viehättävän Kissamosin kylän kujilla, poiketa pieniin kauppoihin, leipomoon tai pulahtaa uimaan Kreetanmeren aaltoihin. Rentouttavaa ajanvietettä on myös istua rantakadun terasseilla meren kohinaa kuunnellen ja tutustua samalla paikallisiin asukkaisiin. Vaihtoehtoisesti voit myös käydä laivaretkellä Gramvousan tai Balosin rannoilla tai jopa kuuluisalla Elafonissin kahluurannalla tai tehdä bussimatkan esim. Hanian kaupunkiin.

RYHMÄN KOKO

Kurssin toteutuminen edellyttää vähintään 8 osallistujaa ja enimmäismäärä on 15 henkeä, joten varaa paikkasi ajoissa, jotta mahdut mukaan!

TARKEMPI OHJELMA

Alustava viikko-ohjelma aukeaa myöhemmin oikean reunan painikkeesta. Osallistujat saavat lisäksi tarkan päiväohjelman kellonaikoineen tervetulotilaisuudessa.

HINTAAN SISÄLTYY

suorat Finnairin lennot, lentokenttäkuljetukset, majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa, majoitusvero, aamiaisbuffet hotellilla, tervetulotilaisuus ja -ateria sisältäen veden ja talonviinin, aamu- ja iltaharjoitukset 6 päivänä,  yksi illanvietto ja illallinen, läksiäistilaisuus ja -illallinen sisältäen veden ja talonviinin, suomenkielisen ohjaajan ja oppaan palvelut koko matkan ajan. Lisäksi mukavaa yhdessäoloa ja mahdollisuus osallistua yhteisiin omakustanteisiin illanviettoihin.

LISÄMAKSUSTA 

1. Majoitus yhden hengen huoneessa 175 euroa/vko (2hh yhdelle).

Tällä matkalla on myös mahdollisuus kolmen hengen huoneeseen.
Viimeisimmän yksin ilmoittautuvan tulee ottaa 1hh, jollei huonekaveria löydy.

HUOM.

Opastetuilla matkoillamme viikon ohjelma on etukäteen mietitty, jolloin voit keskittyä rauhassa joogaamiseen ja rentoon lomailuun. Suomenkielinen matkanvetäjä/opas huolehtii yhdessä joogaohjaajan kanssa ryhmästä koko viikon ja organisoi yhteistä ohjelmaa ja esim. tavernailtoja. Parhaansa mukaan hän pyrkii myös informoimaan paikallistapahtumista ja huolehtimaan ryhmäläisten viihtymisestä.

 

MUUTA

Varaathan mukaan myös rutkasti positiivista ja iloista mieltä, sillä se saa myös kanssamatkustajat viihtymään ja tekee matkasta miellyttävän kokemuksen. Vieraissa olosuhteissa ja eri kulttuurissa asiat eivät aina suju samalla tavalla, mihin olemme Suomessa tottuneet, mutta huumorilla ja joustavalla asenteella selvitään pitkälle.

 

Oheinen matkaohjelma ja hinnat sitoumuksetta.

 

Tarkempi matkaohjelma kellonaikoineen jaetaan osallistujille matkan alkaessa.

 

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja ja MatkaPaletin omia erityisehtoja.

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä: MatkaPaletti Oy/ KKV 1017/04 Mj

bottom of page