top of page

Jeep Safarit Kreetalla

 Jeeppisafari on hauska ja jännittävä tapa tutustua Kreetan vuoristoiseen sisämaahan, rotkoihin ja pieniin kyliin. Matkaamme kohti villiä luontoa ja korkeita paikkoja, joissa näet helikopteriperspektiivistä upeita rotkoja ja niiden yllä liiteleviä korppikotkia.

 

Menemme paikkoihin, joihin yleensä vain vuohet, aasit tai patikoijat pääsevät. Reittimme kulkevat myös läpi pienten kylien, jotka ovat täynnä luonnetta ja kiinnostavaa nähtävää. Pysähdymme usein näköalapaikoilla ja kylissä valokuvaamista tai kahvitaukoa varten.

Ajankohdat ja hinnat

Tilauksesta ryhmille

Pyydä tarjous omalle ryhmälle. Hintaan vaikuttaa osallistujien määrä ja matkan ajankohta.

Lennot

Norwegian DY5880/DY5881

Meno     Hki - Hania

               06:05 - 10:00

Paluu     Hania - Hki

               10:45 - 14:35

AVAA  JA TULOSTA MATKAKUVAUS (PDF)

Jeeppisafarilla sinun ei tarvitse itse ajaa, vaan safareita johtavat ammattitaitoiset kuskit, joiden opastuksella pääset lähemmäksi saaren luontoa, eläimiä, kukkia ja yrttejä sekä saaren ystävällisiä, vieraanvaraisia asukkaita. Yhteen autoon mahtuu kahdeksan henkeä.

 

Olemme räätälöineet viikko-ohjelman, jossa majoitutaan ensin 3 yötä Haniassa ja sitten 4 yötä Rethimnonissa. Hanian läänissä reittimme halkovat appelsiinitarhoja, massiivisia Valkoisia vuoria, tasankoja ja kauniita rotkoja. Rethimnonin läänin reiteillä pääsemme tutustumaan saaren eteläosiin, rotkoihin ja esim. Prevelin palmurantaan.

 

Safaripäivät alkavat aina aamulla, jolloin osanottajat lähtevät hotellilta. Päivän aikana pidetään kahvi/teetauko kreetalaisessa kyläkahvilassa ja se päättyy aitoon kreetalaiseen kylätavernaan, jossa nautitaan yhdessä perinteinen kreetalainen ateria.

 

 

KOHDE

Safarimatka järjestetään Kreetalla, Hanian ja Rethimnonin kaupungeissa ja niitä ympäröivillä alueilla. Hania ja Rethimnon sijaitsevat molemmat Kreetan länsipuolella.

 

MAJOITUS 

Majoitus on ensin Hanian kaupungissa ( 3 yötä) Nea Horan rantakaupunginosassa, Danaos-hotellissa www.danaos.gr

Tämän jälkeen siirrytään loppuviikoksi (4 yötä) Rethimnonin kaupunkiin Ideon hotelliin. Katso lisätietoja hotelleista hotellien omilta sivuilta, Ideon Hotel www.hotelideon.gr

 
RYHMÄN KOKO

Kurssin toteutuminen edellyttää vähintään 7 allistujaa ja enimmäismäärä on 39 henkeä.
 

 

TARKEMPI OHJELMA

Tarkempi alustava viikko-ohjelma lähetetään osallistujille etukäteen ja tarkennettu versio jaetaan kaikille tervetulotilaisuudessa.

 

 

HINTAAN SISÄLTYY

suorat lennot, lentokenttäkuljetukset Kreikassa, majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa, tervetulotilaisuus, tervetuloateria, oppaan palvelut, buffet-aamiaiset, viitenä päivänä opastettu safariohjelma, safaripäivinä taukokahvi tai -tee ja ruokailut kylätavernassa sisältäen veden ja talonviinin. Lisäksi on mahdollista osallistua illanviettoihin, joiden aikana nautitaan yhteisiä omakustanteisia illallisia eri tavernoissa.


LISÄMAKSUSTA 

Majoitus yhden hengen huoneessa 100-150 euroa/vko.

 

Kaikilla matkoilla on myös mahdollisuus mies- tai naispaikkaan mikäli jako menee tasan. Viimeisimmän yksin ilmoittautuvan tulee ottaa 1hh, jollei huonekaveria löydy. Mahdollista on varata myös 3hh:eita, mikäli esim. kolme ystävää haluaa samaan huoneeseen.

HUOM.

Opastetuilla matkoillamme viikon ohjelma on etukäteen mietitty, jolloin voit keskittyä rauhassa maisemiin ja rentoon lomailuun. Suomenkielinen matkanvetäjä/opas huolehtii ryhmästä koko viikon ja organisoi yhteistä ohjelmaa ja esim. tavernailtoja. Parhaansa mukaan hän pyrkii myös informoimaan paikallistapahtumista ja huolehtimaan ryhmäläisten viihtymisestä.

 

MUUTA

Varaathan mukaan myös rutkasti positiivista ja iloista mieltä, sillä se saa myös kanssamatkustajat viihtymään ja tekee matkasta miellyttävän kokemuksen. Vieraissa olosuhteissa ja eri kulttuurissa asiat eivät aina suju samalla tavalla, mihin olemme Suomessa tottuneet, mutta huumorilla ja joustavalla asenteella selvitään pitkälle.

 

Oheinen matkaohjelma ja hinnat sitoumuksetta.

 

Tarkempi matkaohjelma kellonaikoineen jaetaan osallistujille matkan alkaessa.

 

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja ja MatkaPaletin omia erityisehtoja.

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä: MatkaPaletti Oy/ KuVi 1017/04 MjMv

bottom of page