top of page

Kreikkalaisia tansseja Kreetalla

Oletko haaveillut lomamatkallasi, kuinka hienoa olisi liittyä paikallisten ilonpitoon ja lähteä heidän kanssaan tanssin pyörteisiin? Oletko sittenkin arvellut, että taitosi ei riitä ja jäänyt tiukasti pöytään istumaan? Kreikkalainen musiikki kuitenkin kiehtoo meitä suomalaisia ja saa sormet napsumaan ja jalat levottomiksi. Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä mukaan tanssimatkalle, jossa opetellaan yleisimpiä Kreikan eri alueiden tansseja paikallisen opettajan johdolla.

Ajankohdat ja hinnat

Tilauksesta ryhmille

Esim. hinta alk. 1´150€ /vk

 

Pyydä tarjous omalle ryhmälle. Hintaan vaikuttaa osallistujien määrä ja matkan ajankohta.

Lennot

Norwegian DY5880/DY5881

Meno     Hki - Hania

               06:05 - 10:00

Paluu     Hania - Hki

               10:45 - 14:35

AVAA  JA TULOSTA MATKAKUVAUS (PDF)

Mukaan ovat tervetulleita erityisesti vasta-alkajat, mutta mikäli osaat jo ennestään joitakin tansseja, niin osallistujien osaamistason mukaan opetusta voidaan eriyttää alkeis- ja jatkoryhmään.

 

Ensimmäinen tanssimatka Kreetan Haniaan syksyllä 2005 saavutti suuren suosion ja erinomaisen palautteen matkalla mukana olleilta; samoin vuonna 2008 toteutettu tanssin ja patikoinnin yhdistelmämatka Rethimnoniin.

 

KURSSI JA OPETUS

Opettajana kurssilla on kreikkalainen opettaja ja tanssitunnit pidetään yhteistyössä paikallisen tanssikoulun kanssa. Mukana on myös suomenkielinen opas, joten kielitaidon puute ei ole esteenä matkalle osallistumiselle. Tanssiopetusta on viitenä päivänä, yhteensä noin 15tuntia (5 3h), jonka lisäksi opittua päästään testaamaan yhteisissä illanvietoissa eri tavernoissa.

 

KOHDE

Kurssi järjestetään Kreetalla, Rethimnonin kaupungissa. Rethimnon sijaitsee Kreetan länsipuolella ja sieltä on n. 65 km Haniaan ja n. 75 km Iraklioniin.

 

MAJOITUS 

Majoitus on Rethimnonin kaupungissa Ideon hotellissa tai vastaavan tasoisessa muussa hotellissa jaetuissa kahden hengen huoneissa. Katso lisätietoa hotelli Ideonista www.hotelideon.gr

 
RETKET

Matkan hintaan sisältyy yksi iltaretki kreetalaiseen "kyläjuhlaan". Teemme myös lisämaksullisen tutustumis- ja tanssimatkan Haniaan puolessa välissä viikkoa. Haniassa on mahdollisuus tutustua mm. paikalliseen kauppahalliin sekä venetsialaiseen satamaan ennen tanssintäyteistä illanviettoa. Retken hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan sisältäen bussikuljetuksen ja illallisen (n. 45 euroa).

 

VAPAA-AIKANA

Tanssikurssin ohella ja vapaapäivinä jää paljon vapaata aikaa, jolloin on mahdollisuus nauttia Rethimnonin nähtävyyksistä, museoista, markkinoista ja muista monipuolisista ostosmahdollisuuksista tai esim. retkeillä tutustumaan lähikyliin, joihin pääsee kätevästi paikallisbussilla tai taksilla.

 

RYHMÄN KOKO

Kurssin toteutuminen edellyttää vähintään 10 allistujaa ja enimmäismäärä on 30 henkeä.

 

TARKEMPI OHJELMA

Tarkempi alustava viikko-ohjelma lähetetään osallistujille etukäteen ja tarkennettu versio jaetaan kaikille tervetulotilaisuudessa.

 

 

HINTAAN SISÄLTYY

suorat lomalennot, lentokenttäkuljetukset Kreikassa, majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa, buffet-aamiaiset, tervetulotilaisuus, tervetuloateria, tanssiopetusta noin 15 tuntia, yksi iltaretki kyläjuhlille sisältäen aterian, veden ja talonviinin, läksiäisillallinen, yhteisiä tanssipainotteisia illanviettoja tavernoissa, mahdollisesti paikallistapahtumiin osallistumista sekä mukavaa yhdessäoloa. Matkanjärjestäjän palvelut koko matkan ajan.


LISÄMAKSUSTA 

Majoitus yhden hengen huoneessa 100-150 euroa/vko.

 

Kaikilla matkoilla on myös mahdollisuus mies- tai naispaikkaan mikäli jako menee tasan. Viimeisimmän yksin ilmoittautuvan tulee ottaa 1hh, jollei huonekaveria löydy. Mahdollista on varata myös 3hh:eita, mikäli esim. kolme ystävää haluaa samaan huoneeseen.

HUOM.

Opastetuilla matkoillamme viikon ohjelma on etukäteen mietitty, jolloin voit keskittyä rauhassa maalaamiseen ja lomailuun. Suomenkielinen matkanvetäjä/opas huolehtii ryhmästä koko viikon ja organisoi yhteistä ohjelmaa ja esim. tavernailtoja. Parhaansa mukaan hän pyrkii myös informoimaan paikallistapahtumista ja huolehtimaan ryhmäläisten viihtymisestä.

 

MUUTA

Varaathan mukaan myös rutkasti positiivista ja iloista mieltä, sillä se saa myös kanssamatkustajat viihtymään ja tekee matkasta miellyttävän kokemuksen. Vieraissa olosuhteissa ja eri kulttuurissa asiat eivät aina suju samalla tavalla, mihin olemme Suomessa tottuneet, mutta huumorilla ja joustavalla asenteella selvitään pitkälle.

 

Oheinen matkaohjelma ja hinnat sitoumuksetta.

 

Tarkempi matkaohjelma kellonaikoineen jaetaan osallistujille matkan alkaessa.

 

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja ja MatkaPaletin omia erityisehtoja.

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä: MatkaPaletti Oy/ KuVi 1017/04 MjMv

Viikon ohjelma
bottom of page