top of page

Taidemaalausmatka Tarttoon

Tartto on vanhana yliopistokaupunkina kultturelli kohde, jossa yhdistyvät vanhat perinteet, moderni kulttuurielämä ja rikas historia. Etenkin kesällä vanhakaupunki tarjoaa paljon koettavaa: idyllinen raatihuoneentori ulkoilmakahviloineen ja katumuusikoineen, Ema-joen rannat, Kasvitieteellinen puutarha ja Jaanin kulttuurikorttelissa toimiva Antoniuksen kilta käsityöpajoineen.

Ajankohdat ja hinnat
2015

06.07. - 10.07. / 545 €

Hinta alkaen 2hh:ssa

Laiva-
matkat

Katamaraanit kulkevat säävarauksella. Mikäli katamaraanit eivät liikennöi, niin korvaava kuljetus on hitailla laivoilla.

Linda Line

Meno     Hki - Tallinna

               07:40 - 09:20

Paluu     Tal- Hki

               20:00 - 21:40

AVAA  JA TULOSTA MATKAKUVAUS (PDF)

Maalaamme kesäisiä maisemia luonnossa tai omien kuviesi mukaisia aiheita; säästä riippuen sisällä tai ulkona luonnossa. Maalaaminen tapahtuu pääsääntöisesti omilla väreillä ja materiaaleilla. Kurssilla voit kuitenkin tutustua akvarelliväreihin tai -kyniin, guassiin, kuiva- tai öljypastelliliituihin sekä akryyliväreihin. Näitä kaikkia on varattu kurssin hintaan sisältyen kokeiluja varten. Käytössä on myös kahdeksan maalaustelinettä, joita voi lainata. Muistathan ottaa mukaan myös rennot maalaamiseen soveltuvat vaatteet, päähineen, retkijakkaran ym. mitä ajattelet tarvitsevasi luontomaalausretkillä.

 

OPETUS

Maalaustunteja on yhteensä 24h. Opettaja on suunnitellut valmiiksi erilaisia teemoja ja hän on koko ajan läsnä ja auttaa tarvittaessa tai antaa vinkkejä haluamasi lopputuloksen saavuttamiseksi. Voit seurata opetusta tai maalata omatoimisesti omien aiheiden mukaan.

Opettajana on Kaisa Puustak. Opetus on suomen kielellä.

 

 

MAJOITUS 

Majoitus on Villa Margarethassa, joka sijaitsee n. 10 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Huoneet ovat hieman erilaisia keskenään, mutta kaikissa on oma wc/suihku. Lisätietoja hotellin omilta sivuilta www.margaretha.ee

 
RUOKAILUT

Hinta sisältää aamiaiset. Muut ateriat jokainen maksaa itse. Haapsalussa on monia viehättäviä kahviloita ja ravintoloita, joissa voi nauttia lounasta ja illallista hyvin edullisesti.

 

VAPAA-AIKANA

Maalaustuntien ulkopuolella teemme kiertokävelyn kaupungilla tutustuen Tartton rakennuksiin ja nähtävyyksiin. Tarto tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa. Ryhmän kiinnostuksen mukaan voimme käydä yhdessä taidenäyttelyissä, gallerioissa tai vierailla esim. käsityöläisten tai taiteilijoiden pajoilla.

 

 

RYHMÄN KOKO

Kurssin toteutuminen edellyttää vähintään 10 osallistujaa ja enimmäismäärä on 16 henkeä, joten varaa paikkasi ajoissa, jotta mahdut mukaan!

 

TARKEMPI OHJELMA

Tarkempi alustava viikko-ohjelma lähetetään osallistujille etukäteen ja tarkennettu versio jaetaan kaikille tervetulotilaisuudessa.

 

 

HINTAAN SISÄLTYY

katamaraanimatkat, bussikuljetukset Virossa, tervetulotilaisuus, tervetulomalja, majoitus 2 hh:ssa, buffet-aamiaiset, opetus, värejä ja materiaaleja kokeiluja varten, kiertokävely kaupungissa, yhteisiä illallishetkiä ja muuta yhteistä ohjelmaa kaupungin tarjonnan mukaan sekä oppaan palvelut koko matkan ajan. (hintaan ei sisälly ruoat, juomat, taidevälineet ja värit)

 

LISÄMAKSUSTA 

Majoitus yhden hengen huoneessa 100 euroa/vko.

 

Kaikilla matkoilla on myös mahdollisuus mies- tai naispaikkaan mikäli jako menee tasan. Viimeisimmän yksin ilmoittautuvan tulee ottaa 1hh, jollei huonekaveria löydy. Mahdollista on varata myös 3hh:eita, mikäli esim. kolme ystävää haluaa samaan huoneeseen.

 

 

 

HUOM.

Opastetuilla matkoillamme viikon ohjelma on etukäteen mietitty, jolloin voit keskittyä rauhassa maalaamiseen ja lomailuun. Suomenkielinen matkanvetäjä/opas huolehtii ryhmästä koko matkan ajan. Parhaansa mukaan hän pyrkii myös informoimaan paikallistapahtumista ja huolehtimaan ryhmäläisten viihtymisestä.

 

MUUTA

Varaathan mukaan myös rutkasti positiivista ja iloista mieltä, sillä se saa myös kanssamatkustajat viihtymään ja tekee matkasta miellyttävän kokemuksen. Vieraissa olosuhteissa ja eri kulttuurissa asiat eivät aina suju samalla tavalla, mihin olemme Suomessa tottuneet, mutta huumorilla ja joustavalla asenteella selvitään pitkälle.

 

Oheinen matkaohjelma ja hinnat sitoumuksetta.

 

Tarkempi matkaohjelma kellonaikoineen jaetaan osallistujille matkan alkaessa.

 

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja ja MatkaPaletin omia erityisehtoja.

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä: MatkaPaletti Oy/ KuVi 1017/04 MjMv

Viikon ohjelma
Mitä mukaan?
bottom of page