top of page

Taidemaalausmatka Pärnuun

Pärnu on vanhoine puutaloineen kaunis, idyllinen ja kultturelli kylpyläkaupunki, joka kesäisin muuttuu Viron kesäpääkaupungiksi. Hienot hiekkarannat, meri ja puistot antavat kaupungille ilmeen.

Ajankohdat ja hinnat
2015

27.07. - 31.07. / 545 €

13.08. - 16.08. / 545 €

Hinta alkaen 2hh:ssa

Laiva-
matkat

Katamaraanit kulkevat säävarauksella. Mikäli katamaraanit eivät liikennöi, niin korvaava kuljetus on hitailla laivoilla.

Linda Line

Meno     Hki - Tallinna

               07:40 - 09:20

Paluu     Tal- Hki

               20:00 - 21:40

AVAA  JA TULOSTA MATKAKUVAUS (PDF)

Maalaamme kesäisiä maisemia ensisijaisesti ulkona luonnossa tai sateen sattuessa sisällä tai ulkona sateen suojassa. Maalaaminen tapahtuu pääsääntöisesti omilla väreillä ja materiaaleilla. Kurssilla voit kuitenkin tutustua akvarelliväreihin tai -kyniin, guassiin, kuiva- tai öljypastelliliituihin sekä akryyliväreihin. Näitä kaikkia on varattu kurssin hintaan sisältyen kokeiluja varten. Käytössä on myös kahdeksan maalaustelinettä, joita voi lainata. Muistathan ottaa mukaan myös rennot maalaamiseen soveltuvat vaatteet, päähineen, retkijakkaran ym. mitä ajattelet tarvitsevasi luontomaalausretkillä.

 

OPETUS

Maalaustunteja on yhteensä 24. Opettaja on suunnitellut valmiiksi erilaisia teemoja ja hän on koko ajan läsnä ja auttaa tarvittaessa tai antaa vinkkejä haluamasi lopputuloksen saavuttamiseksi. Voit seurata opetusta tai maalata omatoimisesti omien aiheiden mukaan. Pärnussa sinulla on mahdollisuus käydä myös taidetarvikeliikkeessä, josta voit ostaa maalauspohjia tai täydentää omaa tarvike- ja värivalikoimaasi Suomen hintoja edullisemmin. MatkaPaletin asiakkaat saavat lisäksi 10% alennuksen ostoistaan.

Opettajana on Kadri Kangilaski. Opetus on suomen kielellä.

 

 

MAJOITUS 

Majoitus on terveyskylpylä Wasassa, joka sijaitsee n. 10 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta ja n. 5 minuutin kävelymatkan päässä hiekkarannasta. Wasassa tarjoillaan aamiainen seisovasta pöydästä. Hoitovalikoimassa on runsaasti sekä terveys- että kauneushoitoja, jotka voi varata etukäteen jo ilmoittautumisvaiheessa. Majoitus 2hh:eissa. Lisätietoja Wasasta www.wasa.ee

 
RUOKAILUT

Hinta sisältää aamiaiset. Muut ateriat jokainen maksaa itse. Pärnussa on runsaasti viehättäviä kahviloita ja ravintoloita, joissa voi nauttia lounasta ja illallista hyvin edullisesti.

 

VAPAA-AIKANA

Maalaustuntien ohella on mahdollisuus monenlaiseen aktiviteettiin kaupungissa tai lähiympäristössä. Voit nauttia Pärnun upeista hiekkarannoista, ulkoilla puistoissa ja meren rannoilla, vuokrata pyörän tai tutustua kaupungin lukuisiin museoihin ja taidepajoihin.

 

RYHMÄN KOKO

Kurssin toteutuminen edellyttää vähintään 10 osallistujaa ja enimmäismäärä on 16 henkeä, joten varaa paikkasi ajoissa, jotta mahdut mukaan!

 

TARKEMPI OHJELMA

Tarkempi alustava viikko-ohjelma lähetetään osallistujille etukäteen ja tarkennettu versio jaetaan kaikille tervetulotilaisuudessa.

 

 

HINTAAN SISÄLTYY

katamaraanimatkat, bussikuljetukset Virossa, tervetulotilaisuus, tervetulomalja, majoitus 2 hh:ssa, aamiaiset, opetusta 24 h, värejä ja materiaaleja kokeiluja varten, sisäänpääsy Pärnun Uuden Taiteen museoon, yhteisiä omakustanteisia illallishetkiä ja muuta yhteistä ohjelmaa kohteen tarjonnan mukaan sekä oppaan palvelut koko matkan ajan. (Hintaan ei sisälly taidevälineet ja värit.)

 

LISÄMAKSUSTA 

Majoitus yhden hengen huoneessa 100 euroa/vko.

 

Kaikilla matkoilla on myös mahdollisuus mies- tai naispaikkaan mikäli jako menee tasan. Viimeisimmän yksin ilmoittautuvan tulee ottaa 1hh, jollei huonekaveria löydy. Mahdollista on varata myös 3hh:eita, mikäli esim. kolme ystävää haluaa samaan huoneeseen.

 

 

 

HUOM.

Opastetuilla matkoillamme viikon ohjelma on etukäteen mietitty, jolloin voit keskittyä rauhassa maalaamiseen ja lomailuun. Suomenkielinen matkanvetäjä/opas huolehtii ryhmästä koko matkan ajan. Parhaansa mukaan hän pyrkii myös informoimaan paikallistapahtumista ja huolehtimaan ryhmäläisten viihtymisestä.

 

MUUTA

Varaathan mukaan myös rutkasti positiivista ja iloista mieltä, sillä se saa myös kanssamatkustajat viihtymään ja tekee matkasta miellyttävän kokemuksen. Vieraissa olosuhteissa ja eri kulttuurissa asiat eivät aina suju samalla tavalla, mihin olemme Suomessa tottuneet, mutta huumorilla ja joustavalla asenteella selvitään pitkälle.

 

Oheinen matkaohjelma ja hinnat sitoumuksetta.

 

Tarkempi matkaohjelma kellonaikoineen jaetaan osallistujille matkan alkaessa.

 

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja ja MatkaPaletin omia erityisehtoja.

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä: MatkaPaletti Oy/ KuVi 1017/04 MjMv

Viikon ohjelma
Mitä mukaan?
bottom of page