top of page

Taidemaalausta Dalmatian rannikolla
Kroatiassa - saaristoristeily

Risteilyn reitti: Split - Brac - Hvar - Korcula - Mljet - Peljesac & Makarska - Omis & Split

 

Seitsemän päivän aikana risteilemme Adrian merellä Dalmatian rannikolla saarelta saarelle ikuistaen siveltimen vedoin kalastajakylien tunnelmia, turkoosinsinistä merta, laivoja, lokkeja, ihmisiä, Välimeren vehreää kasvillisuutta, keskiaikaisten kaupunkien kujia ja häikäisevän kauniita auringonlaskuja. Maalausmatkalle ovat tervetulleita eri ikäiset ja tasoiset kuvataiteen harrastajat, myös vasta-alkajat.

Ajankohdat ja hinnat
2015

Ei toteudu tänä vuonna.

19.09. - 26.09. / 1´295 €

Ilman taideohj. / 1´095 €

Ilman taideohj. / 1´095 €

Hinta alkaen 2hh:ssa

Lennot

Norwegian DY5880/DY5881

Meno     
     Hki - Split

     06:30 - 08:30

Paluu     
    Split - Hki

    09:15 - 13:10

AVAA  JA TULOSTA MATKAKUVAUS (PDF)

Tämä matka tarjoaa sinulle mahdollisuuden osallistua taidematkalle, joka yhdistää hienolla tavalla saaristoristeilyn ja taidemaalauksen. Käytössämme on koko viikon oma laiva ja sen ystävällinen henkilökunta. Maalauksen lisäksi meillä on ohjelmassa opastettuja kaupunkikierroksia UNESCON maailmaperintölistalle päässeissä vanhoissa kaupungeissa. Eri päivinä pysähdymme toinen toistaan mielenkiintoisemmille pikkusaarille, joiden keskiaikainen historia on yhä läsnä ja käsinkosketeltavissa.

 

 

OPETUS

Mukanamme on oma ammattitaitoinen taideopettaja, joka toimii myös itse taiteilijana. Opetusta on viitenä päivänä, yhteensä noin 25 tuntia. Tunnit jakautuvat aamu- ja iltapäiviin. Maalaustekniikka on vapaa ja voit valintasi mukaan käyttää akryyli-, pastelli- ja akvarellivärejä tai sekatekniikkaa. Kurssi on yhdistelmä teoriaa, henkilökohtaista ohjausta, omatoimista tekemistä ja töiden arviointia ryhmässä. Kurssilaiset maalaavat omilla materiaaleilla ja välineillä. Tarkempi päiväohjelma jaetaan osallistujille matkan alussa.

 

 

MAJOITUS 

Majoitus on syksyn matkalla MS Antonela -nimisellä laivalla 2 hengen hyteissä. Hyteissä on oma wc/suihku.

 

RUOKAILUT

Matkan hintaan sisältyy laivalla tarjottava puolihoito: mannermainen aamiainen ja joko lounas tai illallinen, johon kuuluu: lasi viiniä tai olut tai virvoitusjuoma. Matkan hintaan sisältyy lisäksi yksi ´Kapteenin illallinen´.


VAPAA-AIKANA

Maalaustuntien ohella on mahdollisuus tehdä omatoimisia tutustumis- ja kävelyretkiä satamakaupungeissa ja saarilla, joissa pysähdymme.  Iltaisin on yleensä vapaa-aikaa tutustua paikalliseen kahvila- ja ravintolatarjontaan. 

 

 

RYHMÄN KOKO

Kurssin toteutuminen edellyttää vähintään 10 osallistujaa ja enimmäismäärä on 16 henkeä, joten varaa paikkasi ajoissa, jotta mahdut mukaan!

 

TARKEMPI OHJELMA

Tarkempi alustava viikko-ohjelma lähetetään osallistujille etukäteen ja tarkennettu versio jaetaan kaikille tervetulotilaisuudessa.

 

 

HINTAAN SISÄLTYY

suorat lennot, lentokenttäkuljetukset, majoitus jaetussa 2 hengen hytissä, tervetulotilaisuus, maalausopetusta noin 25 tuntia, puolihoito (aamiainen ja lounas/päivällinen), läksiäisillanvietto, opastetut kiertokävelyt Splitissä, Korculassa ja Hvarissa, oppaan palvelut koko matkan ajan. Lisäksi mukavaa yhdessäoloa ja mahdollisuus osallistua yhteisiin illanviettoihin, joissa nautitaan maksullisia illallisia eri satamissa ja ravintoloissa. (Hintaan ei sisälly taidevälineet ja värit.)

 

LISÄMAKSUSTA 

Majoitus yhden hengen hytissä 330 euroa/vko (aiemmin 275 €)  .

 

Kaikilla matkoilla on myös mahdollisuus mies- tai naispaikkaan mikäli jako menee tasan. Viimeisimmän yksin ilmoittautuvan tulee ottaa 1hh, jollei hyttikaveria löydy.

 

 

HUOM.

Opastetuilla matkoillamme viikon ohjelma on etukäteen mietitty, jolloin voit keskittyä rauhassa maalaukseen ja rentoon lomailuun. Suomenkielinen matkanvetäjä/opas huolehtii ryhmästä koko viikon ja organisoi yhteistä ohjelmaa ja esim. tavernailtoja. Parhaansa mukaan hän pyrkii myös informoimaan paikallistapahtumista ja huolehtimaan ryhmäläisten viihtymisestä.

 

MUUTA

Varaathan mukaan myös rutkasti positiivista ja iloista mieltä, sillä se saa myös kanssamatkustajat viihtymään ja tekee matkasta miellyttävän kokemuksen. Vieraissa olosuhteissa ja eri kulttuurissa asiat eivät aina suju samalla tavalla, mihin olemme Suomessa tottuneet, mutta huumorilla ja joustavalla asenteella selvitään pitkälle.

 

Oheinen matkaohjelma ja hinnat sitoumuksetta.

 

Tarkempi matkaohjelma kellonaikoineen jaetaan osallistujille matkan alkaessa.

 

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja ja MatkaPaletin omia erityisehtoja.

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä: MatkaPaletti Oy/ KuVi 1017/04 MjMv

Viikon ohjelma
Mitä mukaan matkalle?
bottom of page