top of page

SAARIHYPPELYÄ KYKLADEILLA
KREIKASSA 

VAIN MEILTÄ

Huom. Matka ei ole tällä hetkellä ohjelmassa, sillä etsimme uutta matkalle sopivaa laivaa.
Tämä on vuoden 2016 matkan kuvaus. 


Lähde saarihyppelylle romanttisella moottoripurjelaivalla: Kea, Syros, Paros, Naxos, Tinos ja Andros.

Asu ja seilaa viikko moottoripurjeveneellä Kreikan kauneimmilla saarilla, sinivalkoisilla Kykladeilla. Seikkailu alkaa mukavan pienryhmän kanssa Lavrionin satamasta Attikan niemimaalta, josta ennätämme ensimmäiseksi yöksi Kean saarelle. Viikon kuluessa matka jatkuu Syrokselle, Parokselle, Naxokselle, Tinokselle ja Androkselle. Jokaisella saarella tutustumme saaren omaleimaiseen elämään ja paikallisiin nähtävyyksiin. Tärkeässä roolissa matkalla ovat tietenkin meri- ja satamaelämä ja tutustuminen herkulliseen kreikkalaiseen ruokaan paikallisissa tavernoissa. Saarilla voit viettää omaa aikaa, rentoutua  ja uida tai voit osallistua muun ryhmän kanssa patikkaretkille saaren sisäosiin.

Ajankohdat ja hinnat
2016

17.09. - 24.09. / 1´395 €

Hinta alkaen 2hh:ssa

Lennot

Norwegian

Meno     Hki - Ateena

               06:35 - 10:15

Paluu     Ateena - Hki 

               10:55 - 14:25

Ohjelmassa yhdistyvät merielämä ja tutustuminen toinen toistaan viehättävimpiin Kykladien saariin: Kea, Syros, Paros, Naxos, Tinos ja Andros. Matkan edetessä tutustumme saarten historiaan, nykypäivään, ihmisiin sekä satamakylien paikallisia herkkuja tarjoaviin tavernoihin.

 

Majoitumme koko viikon omassa laivassa, jossa on 15 hyttiä. Jokaisessa hytissä on oma wc ja suihku. Laivassa meillä on puolihoito eli aamiainen ja päivän ohjelmasta riippuen lounas tai illallinen.

 

Saarilla teemme päiväretkiä patikoiden saaren sisäosissa tai ajamalla bussilla tärkeimpien nähtävyyksien äärelle.  Iltaisin nautimme yhteistä päivällistä joko laivalla tai satamien tavernoissa.

 

MAJOITUS 

Majoitus on laivassa 2 hengen hyteissä (laivassa on myös pari 3hh).

 
TERVEYS JA KUNTO

Matkalle osallistuminen edellyttää normaalia terveydentilaa, eikä se sovellu liikuntarajoitteisille.  Päiväretkillä on hyvä olla mukana pieni päiväreppu, aurinkohattu, vesipullo, aurinkovoidetta sekä kelinmukainen vaatetus.

 
RUOKAILUT

Retkipäivinä pidämme mahdollisuuksien mukaan kahvi/teetauon kyläkahvilassa tai kevyen piknikin luonnonhelmassa. Laivalla on puolihoito ja sen lisäksi nautimme päivittäin yhden aterian maissa.

 

RYHMÄN KOKO

Matkan toteutuminen edellyttää vähintään 20 osallistujaa ja max on 30 henkeä, joten varaa paikkasi ajoissa, jotta mahdut mukaan!

 

TARKEMPI OHJELMA

Päiväkohtainen ohjelma aukeaa oikean reunan palkista.

 

HINTAAN SISÄLTYY

suorat lennot Hki-Ateena-Hki, majoittuminen ja laivamatkat Kapetan Antonis II:lla tai vastaavalla laivalla, lentokenttäkuljetukset, satamakuljetukset, majoitus jaetussa 2 hh:ssä, tervetulotilaisuus, tervetuloateria, täysihoito (laivalla aamiainen ja lounas, päivällinen maissa sisältäen veden ja talonviinin), kuutena päivänä opastettu retki, tarvittaessa kuljetukset reittien alkuun ja takaisin laivalle, retkipäivinä lisäksi taukokahvi/tee. Lisäksi mukavaa yhdessäoloa ja oppaan palvelut koko matkan ajan.

 

LISÄMAKSUSTA 

Majoitus yksin omassa 2 hengen hytissä + 600 euroa. (1hh rajoitettu määrä)

 

Voit myös  varata mies- tai naispaikan mikäli jako menee tasan. Viimeisimmän yksin ilmoittautuvan tulee ottaa 1hh, jollei hyttiaveria löydy. Mahdollista on varata myös 3hh:jä, mikäli esim. kolme ystävää haluaa jakaa hytin.

HUOM.

Opastetuilla matkoillamme viikon ohjelma on etukäteen mietitty, jolloin voit keskittyä rauhassa rentoon lomailuun. Suomenkielinen matkanvetäjä/opas huolehtii ryhmästä koko viikon ja organisoi yhteistä ohjelmaa ja esim. tavernailtoja. Parhaansa mukaan hän pyrkii myös informoimaan paikallistapahtumista ja huolehtimaan ryhmäläisten viihtymisestä.

 

MUUTA

Varaathan mukaan myös rutkasti positiivista ja iloista mieltä, sillä se saa myös kanssamatkustajat viihtymään ja tekee matkasta miellyttävän kokemuksen. Vieraissa olosuhteissa ja eri kulttuurissa asiat eivät aina suju samalla tavalla, mihin olemme Suomessa tottuneet, mutta huumorilla ja joustavalla asenteella selvitään pitkälle.

 

Oheinen matkaohjelma ja hinnat sitoumuksetta.

 

Tarkempi matkaohjelma kellonaikoineen jaetaan osallistujille matkan alkaessa.

 

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja ja MatkaPaletin omia erityisehtoja.

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä: MatkaPaletti Oy/ KuVi 1017/04 MjMv

bottom of page