top of page

Taidemaalausmatkat
Italiaan, Kreikkaan, Kroatiaan, Montenegroon, Unkariin ja Viroon

Lähde maalausmatkalle oman ryhmäsi kanssa!

 

Valmiiksi aikataulutetuille matkoillemme voi ilmoittautua yksin tai yhdessä ystävän kanssa, mutta ryhmille on mahdollista toteuttaa maalauskursseja myös muina ajankohtina: esim. aikaisin keväällä, kesällä tai myöhemmin syksyllä, jopa talvella.

Ajankohdat ja hinnat
 

Tilauksesta ryhmille

Pyydä tarjous omalle ryhmälle.

 

Hintaan vaikuttaa kohde, osallistujien määrä ja matkan ajankohta.

AVAA  JA TULOSTA MATKAKUVAUS (PDF)

MATKAKUVAUS

Taideyhdistyksille ja muille ryhmille
tarjoamme mahdollisuutta räätälöityihin maalausmatkoihin Italiassa, Kreikassa, Kroatiassa, Unkarissa ja Virossa. Mikäli teillä on oma opettaja mukana, niin kohde voi olla lähes missä tahansa, mutta Italiassa, Kreikassa, Kroatiassa ja Virossa tarjoamme myös valmiita paketteja ja erittäin asiantuntevaa taideopetusta suomen kielellä.

 

Valmiiksi suunnitellussa opetusohjelmassa hyödynnetään monipuolisesti paikallista ympäristöä; esim. Välimerellä sinistä taivasta, turkoosia merta ja hohtavan valkoisia taloja, joiden patioilla ja pihoilla hehkuvat bougainvillet ja hedelmäpuut. Jokaisella päivällä on oma teemansa. Välillä keskitytään Välimeren valoon, mereen ja veden heijastuksiin tai vuoriston suljettuun maisemaan. Välillä taas voi maalata kauniita yksityiskohtia hotellin läheisyydessä.

 

 

KURSSI JA OPETUS

Kurssi ja opetus koostuvat noin 25 tunnin ohjatusta työskentelystä ammattitaitoisen opettajan opissa. Maalauskursseilla annetaan opetusta ensisijaisesti akryyli-, pastelli- ja akvarellitekniikoissa osallistujan valinnan mukaan, mutta myös öljyvärimaalaus on mahdollista. Maalausmatkoille voivat osallistua eri tasoiset ja ikäiset kuvataiteen harrastajat, myös vasta-alkajat.

Huom! Kurssilaiset maalaavat omilla materiaaleilla ja välineillä, mutta usein paikalle on varattu myös erilaisia värejä kokeiluja varten.

 
RYHMÄN KOKO

Kurssin toteutuminen edellyttää vähintään 10 osallistujaa ja enimmäismäärä on 15 henkeä, joten varaa paikkasi ajoissa, jotta mahdut mukaan!

 

TARKEMPI OHJELMA

Tarkempi alustava viikko-ohjelma lähetetään osallistujille etukäteen ja tarkennettu versio jaetaan kaikille tervetulotilaisuudessa.

 

 

 
HUOM.

Opastetuilla matkoillamme viikon ohjelma on etukäteen mietitty, jolloin voit keskittyä rauhassa maalaamiseen ja lomailuun. Suomenkielinen matkanvetäjä/opas huolehtii ryhmästä koko viikon ja organisoi yhteistä ohjelmaa ja esim. tavernailtoja. Parhaansa mukaan hän pyrkii myös informoimaan paikallistapahtumista ja huolehtimaan ryhmäläisten viihtymisestä.

 

MUUTA

Varaathan mukaan myös rutkasti positiivista ja iloista mieltä, sillä se saa myös kanssamatkustajat viihtymään ja tekee matkasta miellyttävän kokemuksen. Vieraissa olosuhteissa ja eri kulttuurissa asiat eivät aina suju samalla tavalla, mihin olemme Suomessa tottuneet, mutta huumorilla ja joustavalla asenteella selvitään pitkälle.

 

Oheinen matkaohjelma ja hinnat sitoumuksetta.

 

Tarkempi matkaohjelma kellonaikoineen jaetaan osallistujille matkan alkaessa.

 

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja ja MatkaPaletin omia erityisehtoja.

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä: MatkaPaletti Oy/ KuVi 1017/04 MjMv

Viikon ohjelma
bottom of page