top of page

Ratsastuslomat Kreetalle

Hevosten ystäville parhaan lomanautinnon tarjoaa viikon ratsastusloma Kreetalla. Lähde yhdessä tallikavereiden tai ystävien kanssa ratsastuslomalle, jollaisesta olet aina unelmoinut. Ratsastusretkillä maaseudulle ja merenrannoille koet lomasaaren luonnon erityisen mielenkiintoisella tavalla

Ajankohdat ja hinnat

Tilauksesta ryhmille

Pyydä tarjous omalle ryhmälle. Hintaan vaikuttaa osallistujien määrä ja matkan ajankohta.

 

Esim. hinta alk. 1´750 €

(Safari, viikko, täysihoito)

Lennot

Norwegian DY5880/DY5881

Meno     Hki - Hania

               06:05 - 10:00

Paluu     Hania - Hki

               10:45 - 14:35

AVAA  JA TULOSTA MATKAKUVAUS (PDF)

Vihreät vuoret, vuohipolut, oliivilehdot, yrtit ja villikukat, ainutlaatuinen Kournas järvi, Argiroupolin vesilähteet, lukuisat ystävälliset kylät ja upeat rannat tekevät lomastasi ikimuistoisen elämyksen. Kreeta tarjoaakin monipuoliset mahdollisuudet ratsastusretkiin luonnossa.

Hevostalli sijaitsee Länsi-Kreetalla Georgioupolissa, joka on tunnettu pitkistä hiekkarannoistaan. Valmistaudu siis ratsastusretkiin merellisissä maisemissa Kreetan meren rannikkoa seuraillen.
 

Valmiit ohjelmat soveltuvat pienillekin ryhmille ja ovat räätälöitävissä täysin toiveidenne mukaan. Erityistä huomiota kiinnitetään siihen, että jokainen saa itselleen parhaiten soveltuvan hevosen. Ratsastusmatkalle osallistuminen edellyttää rakkautta hevosiin, muutaman vuoden kokemusta ratsastamisesta ja säännöllistä harrastamista. On tärkeää, että olet kokenut ratsastaja, joka hallitsee hevosen myös luonnossa ja liikenteessä.

 

RATSASTUSRETKET JA MUU OPASTUS 

MatkaPaletin suomalainen opas on vastassa lentokentällä ja tarvittaessa avustaa viikon alussa ja lopussa. Ratsastustallin henkilökunta ja safariopas puhuvat englantia, joten sinun tulisi pärjätä auttavasti englannin kielellä

 

 

RATSASTUSKOKEMUS

Ratsastusmatkalle osallistuminen edellyttää rakkautta hevosiin, muutaman vuoden kokemusta ratsastamisesta ja säännöllistä harrastamista. Ohjelmat 1, 2 ja 4 sopivat keskitasoisille tai edistyneemmille ratsastajille, mutta ohjelma 3 (Safari) sopii vain erittäin kokeneille ratsastajille, jo päivämatkojen pituudenkin vuoksi. On tärkeää, että olet kokenut ratsastaja, joka hallitsee hevosen myös luonnossa ja liikenteessä.

 

 

PAIKKA JA MAJOITUS

Paikkana toimii hevostalli Georgioupolin kylässä, Länsi-Kreetalla. Safarimatkoilla majoitutaan maalaiskylissä vaihtaen paikkaa joka päivä. Päiväretkien ja hemmotteluviikon aikana majoitutaan Georgioupolin kylässä.

 

TERVEYS JA KUNTO 

Kaikki ohjelmat edellyttävät osallistujalta hyvää terveyttä ja hyvää kuntoa.

 
RYHMÄN KOKO

Kurssin toteutuminen edellyttää vähintään 6 osallistujaa ja enimmäismäärä on 14 henkeä.
 

 

TARKEMPI OHJELMA

Tarkempi alustava viikko-ohjelma lähetetään osallistujille etukäteen ja tarkennettu versio jaetaan kaikille tervetulotilaisuudessa.

 

 

HINTAAN SISÄLTYY

suorat lomalennot, lentokenttäkuljetukset Kreikassa, majoitus jaetussa 2 hh:ssa, tervetulotilaisuus, tervetuloateria, viitenä päivänä ohjattu ratsastus valitun ohjelman mukaisesti, tarvittavat kuljetukset tallille/tallilta, ratsastuskypärä, saappaat yms., täysihoito (ruokailut kylätavernoissa sisältäen veden ja talonviinin), läksiäisillanvietto ja läksiäisateria.


LISÄMAKSUSTA 

Majoitus yhden hengen huoneessa 100-150 euroa/vko.

 

Kaikilla matkoilla on myös mahdollisuus mies- tai naispaikkaan mikäli jako menee tasan. Viimeisimmän yksin ilmoittautuvan tulee ottaa 1hh, jollei huonekaveria löydy. Mahdollista on varata myös 3hh:eita, mikäli esim. kolme ystävää haluaa samaan huoneeseen.

HUOM.

Opastetuilla matkoillamme viikon ohjelma on etukäteen mietitty, jolloin voit keskittyä rauhassa hevosiin, ratsastukseen ja rentoon lomailuun. Suomenkielinen matkanvetäjä/opas huolehtii ryhmästä koko viikon ja organisoi yhteistä ohjelmaa ja esim. tavernailtoja. Parhaansa mukaan hän pyrkii myös informoimaan paikallistapahtumista ja huolehtimaan ryhmäläisten viihtymisestä.

 

MUUTA

Varaathan mukaan myös rutkasti positiivista ja iloista mieltä, sillä se saa myös kanssamatkustajat viihtymään ja tekee matkasta miellyttävän kokemuksen. Vieraissa olosuhteissa ja eri kulttuurissa asiat eivät aina suju samalla tavalla, mihin olemme Suomessa tottuneet, mutta huumorilla ja joustavalla asenteella selvitään pitkälle.

 

Oheinen matkaohjelma ja hinnat sitoumuksetta.

 

Tarkempi matkaohjelma kellonaikoineen jaetaan osallistujille matkan alkaessa.

 

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja ja MatkaPaletin omia erityisehtoja.

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä: MatkaPaletti Oy/ KuVi 1017/04 MjMv

Viikon ohjelma
bottom of page