top of page

Hyvää oloa luonnosta -
Luontaistuotematka Kreetalle Spilin kylään

Tällä matkalla pääset perehtymään luontaistuotteiden ja yrttien maailmaan sekä terveelliseen kreetalaiseen ruokavalioon. Opit viikon kuluessa ymmärtämään paremmin erilaisten yrttien, kasvien ja aromaattisten öljyjen vaikutuksia sekä luontaistuotteiden valmistamista. Kuulet, miten yrttejä on jo antiikin aikoina hyödynnetty kansanlääkinnässä ja ruoanlaitossa. Maravelin puutarhassa Spilin kylässä tutustut erilaisiin yrtteihin, kukkiin ja rohdoskasveihin samalla, kun kuulet kasvien käytöstä myös tänä päivänä. Esillä on yli 70 eri kasvilajia, osa yleisiä osa uhanalaisia, niin kreetalta kuin muualtakin maailmasta.

Ajankohdat ja hinnat

Tällä hetkellä tämä matka toteutetaan vain tilauksesta valmiille ryhmille.

Esim. hinta alk.  1´395 €

Hinta alkaen 2hh:ssa

Lennot

Norwegian D8702/D8703

Meno     Hki - Hania

               06:05 - 10:00

Paluu     Hania - Hki

               10:45 - 14:35

AVAA  JA TULOSTA MATKAKUVAUS (PDF)

Ohjelma on suunniteltu henkilöille, jotka haluavat vaalia hyvää oloa, terveyttä ja kauneutta luonnonmukaisesti ja haluavat valmistaa itse omia tuoksu- ja hoitoöljyjä, voiteita, saippuoita, kylpytuotteita ja vaikkapa teesekoituksia omien yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Sinulla voi olla jo ennestään jonkin verran tietämystä yrteistä ja kasveista tai voit olla täysin vasta-alkaja. Osanottajia rohkaistaan kokeilemaan omia suosikkejaan, tekemään omia sekoituksiaan ja jakamaan ideoitaan ja kokemuksiaan. Tunnit pidetään pääosin hotellilla tai yrttitarhalla ja tuntien aikana tehdään tutustumiskäyntejä viljelyksille.

 

Valmistamme viikon aikana mm. oman hoitoöljyn, terapeuttisen kylpysuolan, kasvoveden ja -naamioita, tuoksulyhdyn, saippuoita ja terveellistä, ravinteikasta ruokaa.

 

Aamuisin halukkaat voivat osallistua kevyeen Asahi-aamuliikuntaan ja joinakin päivinä pienille patikoinneille kylän ympäristössä. Tarkempi kurssiohjelma toimitetaan osallistujille matkavahvistuksen yhteydessä. Puolessa välissä viikkoa matkaamme päiväretkelle Rethimnoniin, jossa vanhankaupungin sadat putiikit tyydyttävät vaativammankin shoppaajan ostoshimot ja lukuisat museot tarjoavat antiaan kulttuurista ja historiasta kiinnostuneille.

 

 

KOHDE

Hyvää Oloa -matkan kohteena on Kreetalla sijaitseva Spilin pikkuinen vuoristokylä, joka sijaitsee noin 30 km etelään Rethimnonista ja suunnilleen keskellä Kreetan saarta. Korkeasta sijainnista johtuen kylästä avautuu upeat näköalat. 

 

MAJOITUS 

Majoitus on Spilin kylässä (7 vrk) Green Garden hotellissa, joka on siisti ja pieni perhehotelli, joskin melko vaatimaton. Huoneita on kunnostettu talven 2015 aikana. Aamiaishuone on viihtyisä ja siellä on takka.Hotellissa on  mm. pieni sauna ja mahdollisuus tilata aromahierontaa. Katso lisätietoa hotellin omilta sivuilta www.maravelspili.gr  
 

RUOKAILUT

Hotellissa tarjoillaan buffet-aamiainen ja kurssipäivät päättyvät yhteiseen ateriaan paikallisessa tavernassa. Lisäksi hintaan sisältyvät tervetuloateria, Rethimnonin retkellä lounas sekä läksiäisateria. Kaikilla aterioilla nautimme veden kielelle herauttavista aidoista kreikkalaisista herkuista ja huom. aterioihin sisältyy myös vesi ja talonviini.

 

RYHMÄN KOKO

Matkan toteutuminen edellyttää vähintään 7 osallistujaa ja max on 15 henkeä, joten varaa paikkasi ajoissa, jotta mahdut mukaan!

 

TARKEMPI OHJELMA

Hyvää Oloa -matkan tarkempi ohjelma. Kts. palkki sivun oikeassa reunassa.

 

 

HINTAAN SISÄLTYY

suorat lennot, lentokenttäkuljetukset Kreikassa, majoitus jaetussa 2 hh:ssa, tervetulotilaisuus, tervetuloateria, buffetaamiaiset, viitenä päivänä luontaistuotekurssiohjelma suomalaisen oppaan johdolla, ateria 6:na päivänä, läksiäisillanvietto ja läksiäisateria, aterioilla ruokajuomana vesi ja talonviini. Lisäksi mukavaa yhdessäoloa, omakustanteisia illanviettoja eri tavernoissa ja oppaan palvelut koko matkan ajan.

 

LISÄMAKSUSTA 

Majoitus yhden hengen huoneessa 110 euroa/vko.

 

Kaikilla matkoilla on myös mahdollisuus mies- tai naispaikkaan mikäli jako menee tasan. Viimeisimmän yksin ilmoittautuvan tulee ottaa 1hh, jollei huonekaveria löydy. Mahdollista on varata myös 3hh:eita, mikäli esim. kolme ystävää haluaa samaan huoneeseen.

 

 

 

HUOM.

Opastetuilla matkoillamme viikon ohjelma on etukäteen mietitty, jolloin voit keskittyä rauhassa uusiin elämyksiin ja rentoon lomailuun. Suomenkielinen matkanvetäjä/opas huolehtii ryhmästä koko viikon ja organisoi yhteistä ohjelmaa ja esim. tavernailtoja. Parhaansa mukaan hän pyrkii myös informoimaan paikallistapahtumista ja huolehtimaan ryhmäläisten viihtymisestä.

 

MUUTA

Varaathan mukaan myös rutkasti positiivista ja iloista mieltä, sillä se saa myös kanssamatkustajat viihtymään ja tekee matkasta miellyttävän kokemuksen. Vieraissa olosuhteissa ja eri kulttuurissa asiat eivät aina suju samalla tavalla, mihin olemme Suomessa tottuneet, mutta huumorilla ja joustavalla asenteella selvitään pitkälle.

 

Oheinen matkaohjelma ja hinnat sitoumuksetta.

 

Tarkempi matkaohjelma kellonaikoineen jaetaan osallistujille matkan alkaessa.

 

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja ja MatkaPaletin omia erityisehtoja.

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä: MatkaPaletti Oy/ KuVi 1017/04 MjMv

Viikon ohjelma
bottom of page