LUONTOJOOGAA SANTORININ

SAARELLA KREIKASSA

Lähde  hyvän olon matkalle joogaamaan Santorinin kukkivaan kevääseen.

 

Santorinin tuliperäinen saari henkii omaa ainutlaatuista ja taianomaista tunnelmaa, johon on jättänyt jälkensä sekä minolainen kulttuuri että hyvin dramaattinen historia lukuisine tulivuorenpurkauksineen. Saarelle tyypillinen arkkitehtuuri; hohtavan valkoiset talot, siniset kirkon kupolit ja kirkkaat pastellisävyt ovat päätyneet useimpiin kreikkalaisiin postikortteihin. Maisemat kalderan reunalta ovat huikaisevan upeat lumoten katselijat palaamaan saarelle uudestaan ja uudestaan. Majoitumme Oian kylässä ja joogaamme hotellin allasalueella ja ympäröivässä luonnossa; läheisillä niityillä, vuorten rinteillä ja meren äärellä. Lähde mukaan joogalomalle ja kerää voimia tämän mystisen saaren huikaisevista maisemista. 

press to zoom
jooga
jooga

press to zoom

press to zoom
1/26
Ajankohdat ja hinnat 2020

02.05. - 09.05. / 1´340 €

Hinta alkaen 2hh:ssa

Lennot

Finnair AY 725 / AY 726

Meno     
     Hki - Santorini

     15:10 - 18:55

Paluu     
    Santorini - Hki

    19:50 - 23:30

Tällä matkalla joogaamme aamuisin ja iltaisin pääsääntöisesti hotellin allasalueella ja ympäröivässä luonnossa.

Jokainen päivä on teemoitettu klassisten elementtien (Tuli, Maa, Vesi, Ilma ja Eetteri) mukaan. Tutustumme eri päivinä myös Kreikan mytologian jumalattariin ja niiden pohjalta erilaisiin arkkityyppeihin, jotka auttavat itsetuntemuksen lisäämisessä. 
 

Teemme aamuisin energisoivan ja virtaavan joogaharjoituksen (n. 1,5 h)  ja illalla rentouttavan, palauttavan ja lempeän restoratiivisen tai yin-joogaharjoituksen (n. 1,5 h). Tutustumme myös syvärentouttavaan yoga nidraan, joogin uneen. Harjoituksiin sisältyy fyysisten asanaharjoitusten lisäksi hengitys-, keskittymis- ja rentoutusharjoituksia teemojemme mukaan.

Tämä joogaloma ja harjoitukset soveltuvat aloittelijoille ja jo aiemmin jooganneille ikään ja kuntoon katsomatta. 

JOOGA-OHJAAJA

Matkalla on joogaohjaajana Lotta Leiwo, joka on helsinkiläinen kulttuurien tutkimukseen erikoistunut joogaopettaja. Lotta ohjaa lempeän rauhallista, kaikille soveltuvaa joogaa ja innostuu kulttuurien taustoilla vaikuttavista myyttisistä tarinoista ja hahmoista.
Voit tutustua Lottaan hänen omilla nettisivuillaan www.lottajooga.fi

TERVEYS JA KUNTO

Joogamatkalle osallistuminen edellyttää normaalia terveydentilaa ja sekä hyviä jalalle ja kävelyyn sopivia urheilujalkineita. Se ei sovellu liikuntarajoitteisille, koska liikumme ympäröivässä luonnossa, jossa on paljon portaita ja korkeuseroja. Joogatunneilla on hyvä olla mukana joogamaton lisäksi pieni päiväreppu, aurinkohattu, vesipullo, aurinkovoidetta sekä kelin mukainen vaatetus.

KOHDE

Joogamatkan kohteena on Santorinin saari ja saaren pohjoiskärjessä sijaitseva Oian kylä, joka tunnetaan taiteilijakylänä. Kylä on myös maailmankuulu upeista auringonlaskuistaan.

MAJOITUS 

Majoitus on Anemomilos-hotellissa kahden hengen huoneissa. Hotellissa on kaunis uima-allas ja paikallistenkin suosima taverna, jossa myös aamiaisemme on katettuna joka päivä. Huoneet ovat siistejä ja niissä on ilmastointi, jääkaappi ja hiustenkuivain. Kadun toisella puolen on minimarket. Hotelli sijaitsee päätien varrella, jossa on vilkas liikenne, vaikka alue muuten on rauhallista. Kylän keskustaan on noin kilometri. Katso lisätietoa hotellin omilta sivuilta.

RUOKAILUT

Matkan hintaan sisältyy buffet-aamiainen ja tervetulo- sekä läksiäisateriat.

VAPAA-AIKANA

Päivisin voit kuljeskella viehättävän Oian kylän kujilla, poiketa pieniin kauppoihin, gallerioihin tai leipomoon. Paikallisbussilla pääset helposti myös saaren pääkylään Firaan tai muihin kyliin. Joinakin päivinä sinulla on mahdollisuus osallistua lisämaksullisille retkille, kuten 1. Laivaretki tulivuorisaarille ja Thirassian saarelle, 2. Patikointipäivä tai 3. Viinitilavierailu ja viininmaistajaiset.

 

RYHMÄN KOKO

Matkan toteutuminen edellyttää vähintään 10 osallistujaa ja enimmäismäärä on 15 henkeä, joten varaa paikkasi ajoissa, jotta mahdut mukaan!

 

TARKEMPI OHJELMA

Tarkempi päiväohjelma toimitetaan osallistujille ennen matkan alkua.

 

HINTAAN SISÄLTYY

suorat Finnairin lennot, lentokenttäkuljetukset, majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa, aamiaisbuffet hotellilla, tervetulotilaisuus ja -ateria sisältäen veden ja talonviinin, aamu- ja iltajooga 6 päivänä,  läksiäistilaisuus ja -illallinen sisältäen veden ja talonviinin, suomenkielisen oppaan palvelut koko matkan ajan. Lisäksi mukavaa yhdessäoloa ja mahdollisuus osallistua yhteisiin omakustanteisiin illanviettoihin.

LISÄMAKSUSTA 

Majoitus yhden hengen huoneessa 160-245 euroa/vko. Yhden hengen huoneita on tässä kohteessa hyvin rajoitetusti saatavilla.

Kaikilla matkoilla on myös mahdollisuus mies- tai naispaikkaan mikäli jako menee tasan. Viimeisimmän yksin ilmoittautuvan tulee ottaa 1hh, jollei huonekaveria löydy. Mahdollista on varata myös 3hh:eita, mikäli esim. kolme ystävää haluaa samaan huoneeseen.

HUOM.

Opastetuilla matkoillamme viikon ohjelma on etukäteen mietitty, jolloin voit keskittyä rauhassa Santorinin saareen tutustumiseen ja rentoon lomailuun. Suomenkielinen matkanvetäjä/opas huolehtii ryhmästä koko viikon ja organisoi yhteistä ohjelmaa ja esim. tavernailtoja. Parhaansa mukaan hän pyrkii myös informoimaan paikallistapahtumista ja huolehtimaan ryhmäläisten viihtymisestä.

 

MUUTA

Varaathan mukaan myös rutkasti positiivista ja iloista mieltä, sillä se saa myös kanssamatkustajat viihtymään ja tekee matkasta miellyttävän kokemuksen. Vieraissa olosuhteissa ja eri kulttuurissa asiat eivät aina suju samalla tavalla, mihin olemme Suomessa tottuneet, mutta huumorilla ja joustavalla asenteella selvitään pitkälle.

 

Oheinen matkaohjelma ja hinnat sitoumuksetta.

 

Tarkempi matkaohjelma kellonaikoineen jaetaan osallistujille matkan alkaessa.

 

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja ja MatkaPaletin omia erityisehtoja.

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä: MatkaPaletti Oy/ KuVi 1017/04 MjMv

Viikon ohjelma

Toimitetaan osallistujille.

Lotta kasvokuva 3.png