top of page

Joogaa Montenegrossa
Herceg Novin rantakaupungissa

Lähde mukaan joogaamaan Montenegroon!

Montenegro, Välimeren helmi, on pieni valtio Balkanilla, Adrianmeren rannalla. Montenegrossa näet jylhää vuoristomaisemaa, idyllisiä pieniä kyliä, vanhoja kaupunkeja ja merimaisemaa. Boka-Kotorin lahdella, jonka on sanottu olevan yksi maailman kauneimmista lahdista, sijaitsee Herceg Novin kaupunki, jossa vietämme rentouttavan joogaviikon.

Ajankohdat ja hinnat
2015

23.05. - 30.05. /  895 €

Hinta alkaen 2hh:ssa

Erillinen retkipaketti  150 €

Sisältäen lounaat.

Lennot

Norwegian DY5896/DY5897

Meno  Helsinki - Dubrovnik

            10:15 - 12:35

Paluu Dubrovnik - Helsinki

           13:15 - 17:25

AVAA  JA TULOSTA MATKAKUVAUS (PDF)

MATKAKUVAUS

Joogaharjoituksia pidetään viitenä päivänä, kaksi kertaa päivässä. Päivän ensimmäinen harjoitus on virkistävä ja toinen rauhoittava ja palauttava. Sään salliessa joogataan ulkona.  Harjoitukset soveltuvat aloittelijoille ja jo aiemmin jooganneille ikään ja kuntoon katsomatta. Yhtenä päivänä patikoimme myös luontoon joogaamaan.

 

JOOGA-OPETTAJA

Matkalla on mukana kuopiolainen jooga-opettaja Johanna Remes-Koponen. Hän on opettanut joogaa säännöllisesti vuodesta 2000 eri kansalaisopistoissa ja viikonloppukursseilla ympäri Suomea. Voit tutustua Johannaan hänen omilla nettisivuillaan www.yoganna.com

 

MAJOITUS 

Majoitus on tasokkaassa neljän tähden Sun Resort hotellissa aivan Herceg Novin keskustan tuntumassa. Hotelli sijaitsee rantabulevardin varrella, ja hotellilla on oma uimaranta, jonka aurinkotuolit ovat asiakkaiden vapaassa käytössä. Hotellilla on myös oma uima-allasalue ja pieni kylpyläosasto, missä on poreallas sekä kaksi saunaa.

 

RUOKAILUT

Matkan hintaan sisältyy puolihoito eli buffet-aamiainen ja buffet-päivällinen.


VAPAA-AIKANA

Mikäli olet ensimmäistä kertaa Montenegrossa, niin suosittelemme varaamaan jo matkan tilausvaiheessa retkipaketin, joka sisältää kolme mielenkiintoista retkeä lounaineen: 

  • Perast/Kotor: ajetaan Kotorin lahti ympäri. Matkalla nähdään Perastin taiteilijakylä sekä Kotorin vanha kaupunki.

  • Tivat/Budva: tutustutaan Tivatin satama-alueeseen sekä Budvan rantakaupunkiin.

  • Cetinje: ripaus historiaa.

 

RYHMÄN KOKO

Kurssin toteutuminen edellyttää vähintään 10 osallistujaa ja enimmäismäärä on 16 henkeä, joten varaa paikkasi ajoissa, jotta mahdut mukaan!

 

TARKEMPI OHJELMA

Tarkempi viikko-ohjelma lähetetään osallistujille etukäteen ja sitä käydään vielä läpi tervetulotilaisuudessa.

 

 

HINTAAN SISÄLTYY

suorat Norwegianin lennot, lentokenttäkuljetukset, majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa, puolihoito, tervetulotilaisuus, joogaa 5 päivänä, suomenkielisen oppaan palvelut koko matkan ajan. Lisäksi mukavaa yhdessäoloa ja mahdollisuus osallistua yhteisiin illanviettoihin, joissa nautitaan maksullisia illallisia esim. Herceg Novin vanhassakaupungissa.

 

LISÄMAKSUSTA 

Majoitus yhden hengen huoneessa 120 euroa/vko.

 

Kaikilla matkoilla on myös mahdollisuus mies- tai naispaikkaan mikäli jako menee tasan. Viimeisimmän yksin ilmoittautuvan tulee ottaa 1hh, jollei huonekaveria löydy.

 

 

HUOM.

Opastetuilla matkoillamme viikon ohjelma on etukäteen mietitty, jolloin voit keskittyä rauhassa joogaamiseen ja rentoon lomailuun. Suomenkielinen matkanvetäjä/opas huolehtii ryhmästä koko viikon ja organisoi yhteistä ohjelmaa ja esim. tavernailtoja. Parhaansa mukaan hän pyrkii myös informoimaan paikallistapahtumista ja huolehtimaan ryhmäläisten viihtymisestä.

 

MUUTA

Varaathan mukaan myös rutkasti positiivista ja iloista mieltä, sillä se saa myös kanssamatkustajat viihtymään ja tekee matkasta miellyttävän kokemuksen. Vieraissa olosuhteissa ja eri kulttuurissa asiat eivät aina suju samalla tavalla, mihin olemme Suomessa tottuneet, mutta huumorilla ja joustavalla asenteella selvitään pitkälle.

 

Oheinen matkaohjelma ja hinnat sitoumuksetta.

 

Tarkempi matkaohjelma kellonaikoineen jaetaan osallistujille matkan alkaessa.

 

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja ja MatkaPaletin omia erityisehtoja.

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä: MatkaPaletti Oy/ KuVi 1017/04 MjMv

Viikon ohjelma
bottom of page