top of page

Go Green
ARVONTA

Go Green arvonnan voittajat.png
* * *
Arvonta on päättynyt
ja voittajat voit nähdä viereisestä kuvasta.

Vielä kerran onnea Erkille, Einolle ja Tarjalle!!!
* * *
Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti!

 
Eikö olisikin loistavaa saada
matkan hinnasta pois 200 €?
 

MatkaPaletin vastine Black Friday-kampanjoille on Go Green-arvonta.

Kun kaikki muut menivät rynnien marraskuun mustuuteen, niin MatkaPaletti haluaa viedä sinut ja ajatuksesi Kreikan kevään vihreyteen ja jouduttaa matkapäätöksesi tekoa Go Green -arvonnalla, kuitenkin niin, että sinulla on aikaa harkita ja miettiä. Arvonta-aika 28.11.-11.12.

Eikö vihreys ja valo kuulosta sinustakin paljon houkuttelevammalta, suorastaan vastustamattomalta?

Varaamalla minkä tahansa matkan sunnuntaihin 11.12. klo 23:00 mennessä, olet mukana kolmen 200 € matkalahjakortin arvonnassa!

Osallistuminen on siis hyvin helppoa, varaa vain mieleisesi matka monista mielenkiintoisista ja monipuolisista harrastematkoista, niin olet mukana arvonnassa!

Emme yleensä halpuuta laatumatkojamme, joten tämä on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus saada hinnasta 200 € pois. Tämä arvonta ei tule toistumaan!

(Huom. Jo aiemmin marraskuussa matkan varanneet ovat mukana arvonnassa.)
 
Olet sitten kiinnostunut luontoretkeilystä ja patikoinnista, maalauksesta, keramiikasta, kyläkulttuurista, joogasta, luovuusterapiasta tai omaelämäkerrallisesta kirjoittamisesta tai kulinariasta ja kulttuurista tai ihan kaikesta Kreikkaan liittyvästä, niin...

kevään energisoiva ja runsas vihreys ja silmiä hivelevä kirkas aurinko ovat läsnä kaikilla MatkaPaletin kevään ja alkukesän matkoilla!

* * *
Joten Go Green
ja klikkaa itsesi lähemmäksi 200 € alennusta tästä alta!


Etusivulta www.matkapaletti.fi löydät kaikki matkamme, runsaasti lisätietoja matkoihin liittyen sekä varauslomakkeen

tai

jos menet mieluummin suoraan asiaan, niin klikkaa  tästä matkakalenteriin www.matkapaletti.fi/matkakalenteri. 

Sieltä löydät kaikki tarjolla olevat matkat listattuna aikajärjestyksessä ja pääset helpommin valitsemaan sinulle sopivan ajankohdan ja teeman.

 

P.S. Arvonta suoritetaan ma 12.12. ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja julkaistaan etunimillä myös MatkaPaletin viestinnässä.
 

bottom of page