top of page

Kreikkalaisia kansantansseja
lumoavan kauniissa Pargassa

Oletko haaveillut lomamatkallasi, kuinka hienoa olisi liittyä paikallisten ilonpitoon ja lähteä heidän kanssaan tanssin pyörteisiin? Oletko sittenkin arvellut, että taitosi ei riitä ja jäänyt tiukasti pöytään istumaan? Kreikkalainen musiikki kuitenkin kiehtoo meitä suomalaisia ja saa sormet napsumaan ja jalat levottomiksi. Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä mukaan tanssimatkalle, jossa opetellaan yleisimpiä Kreikan eri alueiden tansseja paikallisen opettajan johdolla suomen kielellä.

Ajankohta ja hinta
2017

Tilauksesta ryhmille

Hinta xx € /vk

 

Pyydä tarjous omalle ryhmälle. Hintaan vaikuttaa osallistujien määrä ja matkan ajankohta.

Lennot

Finnair

Meno     
     Hki - Preveza

     07:05 - 10:30

Paluu     
    Preveza - Hki

    11:25 - 14:45

AVAA  JA TULOSTA MATKAKUVAUS (PDF)

Mukaan ovat tervetulleita kaikki kreikkalaisista kansantansseista kiinnostuneet, niin vasta-alkajat kuin myös pidempään harrastaneet. Mikäli osaat jo jonkin verran tansseja, niin osallistujien osaamistason mukaan opetusta voidaan osin eriyttää alkeis- ja jatkoryhmään.

 

Ensimmäinen tanssimatka Kreetan Haniaan syksyllä 2005 saavutti suuren suosion ja erinomaisen palautteen matkalla mukana olleilta; samoin vuonna 2008 toteutettu tanssin ja patikoinnin yhdistelmämatka Rethimnoniin.

 

KURSSI JA OPETUS

Opettajana kurssilla on suomea puhuva kreikkalainen opettaja Theoharis Kitsatis ja tanssitunnit pidetään yhteistyössä paikallisen tanssikoulun kanssa. Tanssiopetusta on viitenä päivänä, yhteensä noin 15 tuntia (5 x 3h), jonka lisäksi opittua päästään testaamaan yhteisissä illanvietoissa eri tavernoissa.

 

KOHDE

Kurssi järjestetään Kreikan mantereella, pienessä ja kauniissa Pargan kaupungissa. Parga sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä (65 km) Prevezan lentokentältä pohjoiseen. Sieltä on n. 45 km Igoumenitsaaan ja n. 100 km Ioanninaan.

 

MAJOITUS 

Majoitus on Pargan kaupungissa xx hotellissa tai vastaavan tasoisessa muussa hotellissa jaetuissa kahden hengen huoneissa. Katso lisätietoa hotellista www..gr

 
RETKET

Halukkaiden kanssa teemme puolessa välissä viikkoa lisämaksullisen tutustumismatkan Ioanninan kaupunkiin ja Zagorohorian alueelle. Retken hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan sisältäen bussikuljetuksen ja lounaan tai illallisen.

 

VAPAA-AIKANA

Tanssikurssin ohella jää paljon vapaata aikaa, jolloin on mahdollisuus nauttia Pargan viehättävästä ilmapiiristä ja uimarannoista tai tehdä vaikka kävelyretkiä lähikyliin.

 

RYHMÄN KOKO

Kurssin toteutuminen edellyttää vähintään 10 osallistujaa ja enimmäismäärä on 20 henkeä.

 

TARKEMPI OHJELMA

Tarkempi alustava viikko-ohjelma lähetetään osallistujille etukäteen ja tarkennettu versio jaetaan kaikille tervetulotilaisuudessa.

 

 

HINTAAN SISÄLTYY

suorat lomalennot, lentokenttäkuljetukset Kreikassa, majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa, aamiaiset, tervetulotilaisuus, tervetuloateria, tanssiopetusta noin 15 tuntia, läksiäisillallinen, yhteisiä vapaaehtoisia illanviettoja tavernoissa sekä mukavaa yhdessäoloa. Matkanjärjestäjän palvelut koko matkan ajan.


LISÄMAKSUSTA 

Majoitus yhden hengen huoneessa 100-150 euroa/vko.

 

Kaikilla matkoilla on myös mahdollisuus mies- tai naispaikkaan mikäli jako menee tasan. Viimeisimmän yksin ilmoittautuvan tulee ottaa 1hh, jollei huonekaveria löydy. Mahdollista on varata myös 3hh:eita, mikäli esim. kolme ystävää haluaa samaan huoneeseen.

HUOM.

Opastetuilla matkoillamme viikon ohjelma on etukäteen mietitty, jolloin voit keskittyä rauhassa tanssimiseen ja lomailuun. Suomenkielinen matkanvetäjä/opas huolehtii ryhmästä koko viikon ja organisoi yhteistä ohjelmaa ja esim. tavernailtoja. Parhaansa mukaan hän pyrkii myös informoimaan paikallistapahtumista ja huolehtimaan ryhmäläisten viihtymisestä.

 

MUUTA

Varaathan mukaan myös rutkasti positiivista ja iloista mieltä, sillä se saa myös kanssamatkustajat viihtymään ja tekee matkasta miellyttävän kokemuksen. Vieraissa olosuhteissa ja eri kulttuurissa asiat eivät aina suju samalla tavalla, mihin olemme Suomessa tottuneet, mutta huumorilla ja joustavalla asenteella selvitään pitkälle.

 

Oheinen matkaohjelma ja hinnat sitoumuksetta.

 

Tarkempi matkaohjelma kellonaikoineen jaetaan osallistujille matkan alkaessa.

 

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja ja MatkaPaletin omia erityisehtoja.

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä: MatkaPaletti Oy/ KuVi 1017/04 MjMv

Viikon ohjelma
bottom of page