top of page

Metsäjoogaa, mytologiaa ja patikointia
Kreetalla

Lähde  hyvän olon matkalle joogaamaan Kreetan luontoon!

Tällä joogalomalla kutsumme sinut tutustumaan itseesi joogan, patikoinnin ja kreikkalaisten jumalattarien kautta. Vaellamme rauhalliseen tahtiin kuvankauniissa ja monipuolisessa Kreetan luonnossa saavuttaaksemme luonnonläheiset ja rauhalliset joogapaikat. Teemme joogaretkiä vuorille, sypressimetsään, appelsiinitarhaan, oliivilehtoon ja meren rannoille. Jokainen päivä on teemoitettu sekä kreikkalaisten jumalattarien että klassisten elementtien ja luontokohteemme mukaan. 

Ajankohdat ja hinnat
2019

19.05. - 26.05. /  1´275 €

Hinta alkaen 2hh:ssa

1hh-lisä 130 €.

Lennot

Finnair AY1855/AY1856

Meno  Helsinki - Hania

            06:00 - 09:55

Paluu Hania - Helsinki

           10:55 - 14:50

Patikointi- ja joogaretkiä tehdään viitenä päivänä eri puolille Rethimnonin lääniä. Päiväretki kestää matkoineen ja ruokailuineen n. 6-7 tuntia. Retkipäivät päättyvät runsaaseen ja terveelliseen kreetalaiseen ateriaan kylätavernassa, jossa istumme yhdessä pitkän pöydän ääressä. Iltaisin pidetään palauttava meditaatio/joogahetki hotellilla. Harjoitukset soveltuvat aloittelijoille ja jo aiemmin jooganneille ikään ja kuntoon katsomatta. 

 

JOOGA-OHJAAJA

Matkalla on joogaohjaajana Lotta Leiwo, joka on helsinkiläinen kulttuurien tutkimukseen erikoistunut joogaopettaja. Lotta ohjaa lempeän rauhallista, kaikille soveltuvaa joogaa ja innostuu kulttuurien taustoilla vaikuttavista myyttisistä tarinoista ja hahmoista.
Voit tutustua Lottaan hänen omilla nettisivuillaan www.lottajooga.fi

 

MAJOITUS 

Majoitumme alkuviikon (2 yötä) Agios Pavloksen merenrantakylässä ja/tai Spilin vuoristokylässä ja loppuviikon (5 yötä) eläväisessä ja aidossa Rethimnonin kaupungissa Kreetan pohjoisrannikolla. Rethimnonin majoitus on hyvätasoisessa Ideon hotellissa tai vastaavassa. 

 

RUOKAILUT

Matkan hintaan sisältyy tervetulo- ja läksiäisateriat, retkipäivien (5pv) ateriat ja hotellien buffet-aamiaiset.


VAPAA-AIKANA

Päiväretkien ohella jää aikaa rentoutua kävellen Rethimnonin kilometrien pituisella hiekkarannalla, lukea kirjaa rantatuolissa meren kohinaa kuunnellen tai pulahtaa uimaan Välimeren raikkaisiin aaltoihin.  Jos kaipaat virikkeellisempää tekemistä, voit myös kuljeskella viehättävän Rethimnonin kaupungin vanhoilla kujilla tutustuen jännittäviin pikkupuoteihin tai nauttia tämän eläväisen yliopistokaupungin runsaasta kulttuuritarjonnasta.

 

RYHMÄN KOKO

Kurssin toteutuminen edellyttää vähintään 10 osallistujaa ja enimmäismäärä on 15 henkeä, joten varaa paikkasi ajoissa, jotta mahdut mukaan!

 

TARKEMPI OHJELMA

Tarkempi viikko-ohjelma päivitetään sivuille mahdollisimman pian ja lähetetään osallistujille ilmoittautumisen jälkeen ja ennen matkan alkua.

 

 

HINTAAN SISÄLTYY

suorat lennot, lentokenttäkuljetukset, majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa, mainitut ateriat, tervetulotilaisuus ja -ateria, patikointi/joogaretki 5 päivänä, palautusjooga/meditaatio iltaisin, suomenkielisen oppaan palvelut koko matkan ajan. Lisäksi mukavaa yhdessäoloa ja mahdollisuus osallistua yhteisiin omakustanteisiin illanviettoihin.

 

LISÄMAKSUSTA 

Majoitus yhden hengen huoneessa 130 euroa/vko (2hh yhdelle).

 

Kaikilla matkoilla on myös mahdollisuus kolmen hengen huoneeseen ja mies- tai naispaikkaan mikäli jako menee tasan. Viimeisimmän yksin ilmoittautuvan tulee ottaa 1hh, jollei huonekaveria löydy.

 

HUOM.

Opastetuilla matkoillamme viikon ohjelma on etukäteen mietitty, jolloin voit keskittyä rauhassa joogaamiseen ja rentoon lomailuun. Suomenkielinen matkanvetäjä/opas huolehtii ryhmästä koko viikon ja organisoi yhteistä ohjelmaa ja esim. tavernailtoja. Parhaansa mukaan hän pyrkii myös informoimaan paikallistapahtumista ja huolehtimaan ryhmäläisten viihtymisestä.

 

MUUTA

Varaathan mukaan myös rutkasti positiivista ja iloista mieltä, sillä se saa myös kanssamatkustajat viihtymään ja tekee matkasta miellyttävän kokemuksen. Vieraissa olosuhteissa ja eri kulttuurissa asiat eivät aina suju samalla tavalla, mihin olemme Suomessa tottuneet, mutta huumorilla ja joustavalla asenteella selvitään pitkälle.

 

Oheinen matkaohjelma ja hinnat sitoumuksetta.

 

Tarkempi matkaohjelma kellonaikoineen jaetaan osallistujille matkan alkaessa.

 

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja ja MatkaPaletin omia erityisehtoja.

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä: MatkaPaletti Oy/ KuVi 1017/04 MjMv

Lotta kasvokuva 3.png
bottom of page